משטרת רחובות-שלוחת תביעות נ' היילה

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום רחובות
1955-08
13.1.2010
בפני :
ירון לוי

- נגד -
:
משטרת רחובות-שלוחת תביעות
:
ישימברט היילה
החלטה,החלטה,גזר-דין,החלטה

החלטה

בהחלטתו מיום 8/12/2008 הורה בית המשפט על קבלת תסקיר שירות המבחן.

מאז נדחו הדיונים כדי לאפשר לנאשם מיצוי האפיק הטיפול/שיקומי.

מאז ההחלטה האחרונה מיום 7/9/2009, לא הצליח השירות ליצור קשר עם הנאשם. לאור

ההזדמנויות שניתנו לנאשם מתקשה אני לקבל את הטענה שטעה בזהות קצינת המבחן, אליה הוא

צריך לפנות, יש גבול אף ליד שבית המשפט מוכן להושיט לנאשם שאינו מגלה כל מאמץ לסייע

לעצמו.

הבקשה נדחית.

ניתנה והודעה היום כ"ז טבת תש"ע, 13/01/2010 במעמד הנוכחים.

ירון לוי, שופט

החלטה

התמונות מתקבלות ומסומנות ת/2.

ניתנה והודעה היום כ"ז טבת תש"ע, 13/01/2010 במעמד הנוכחים.

ירון לוי, שופט

גזר דין

הנאשם הורשע, על יסוד הודאתו, בגין מעורבותו בשני אירועי אלימות, בהיות בגילופין, בעבירות של נסיון תקיפת שוטר, איומים, העלבת עובד ציבור, דרישת נכס באיומים והיזק בזדון.

המדובר באירועים מהחודשים אפריל 2007 ואוקטובר 2008.

הנאשם יליד 1987, לחובתו רישום ללא הרשעה מבית המשפט לנוער בעבירות של סחיטה באיומים ותקיפה כדי לגנוב.

הנאשם אובחן כסובל משימוש לרעה באלכוהול והופנה לעמותת "אפשר" לנפגעי אלכוהול.

בשלב מסוים ניתק הנאשם את הקשר עם המרכז, לדבריו, בעקבות מעצרו על ידי רשויות הצבא בגין היעדר מן השירות.

לצורך מיצוי האפיק השיקומי טיפולי, לאחר שחרור מהכלא הצבאי, נעתר בית המשפט לבקשת הסניגור והורה על דחיית הדיון למשך 5 חודשים, מהלך תקופה זו, לא הצליח השירות ליצור קשר עם הנאשם, שאף לא יצר קשר ביוזמתו. לא השתכנעתי שיש בהסברי הנאשם כדי להצדיק אי יצירת הקשר, ולנסיבות אלה נדחתה בקשת הסניגור לדחיית הדיון לצורך קבלת תסקיר משלים.

מעובדות כתב האישום ניכרת השפעתו הרעה של האלכוהול על התנהגותו האלימה של הנאשם, הן כלפי השוטרים, הן כלפי המתלונן, ואף בנזקים שגרם בחנות כמתואר בכתב האישום וכפי שעולה מאסופת התמונות ת/1.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>