משטרת מרחב חוף / מטה מרחב חוף - חיפה נ' פרח

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום חיפה
46741-02-11
24.2.2011
בפני :
רננה גלפז מוקדי

- נגד -
:
משטרת מרחב חוף / מטה מרחב חוף – חיפה
:
עלי פרח
החלטה

החלטה

בפני בקשה למעצרו של החשוד ב-5 ימים, החשוד נעצר בתאריך 23.2.2011, בחשד כי החזיק רכוש החשוד כגנוב.

לאחר שעיינתי בחומר החקירה שהוצג לי ע"י נציג המשטרה ושמעתי טענות הצדדים, נחה דעתי כי החומר הקיים בידי המשטרה מקים יסוד ראייתי לכאורי לחשד סביר שהחשוד שבפני עבר העבירה המיוחסת לו.

כן שוכנעתי כי קיימת עילת מעצר הבאה בגדרו של סעיף 13(א)(1) לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - מעצרים) התשנ"ו - 1996.

מבלי שאפגע בחקירה, לטעמי, פעולות החקירה המתייחסות לחשדות הקיימים בשלב זה כנגד החשוד, הינן מצומצמות ביותר, וניתן וראוי לסיים לבצען עוד היום. לא נעלם מעיני עברו הפלילי העשיר ביותר של החשוד, בין היתר, בעבירות רכוש וסמים.

אולם לטעמי, במצב הראייתי בתיק זה, אין בכך כדי להצדיק את מעצרו שכן, זולת ראיות הרלוונטיות לחשד הנוכחי להחזקת הרכוש הספציפי לא מצאתי כל ראייה הקושרת את החשוד בדרך כלשהי לעבירות נוספות או לרכוש נוסף.

לפיכך, על מנת לאפשר למבקשת לבצע את פעולות החקירה שנותרו לה, אני מורה על הארכת מעצרו עד היום בשעה 21:00, שאז ישוחרר.

ניתנה והודעה היום כ' אדר א תשע"א, 24/02/2011 במעמד הנוכחים.

רננה גלפז מוקדי, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>