חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

משטרת ישראל תחנת עכו נ' ברכה ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום עכו
47376-11-11
25.11.2011
בפני :
שושנה פיינסוד-כהן

- נגד -
:
משטרת ישראל תחנת עכו
:
1. מתן ברכה (עזריה)
2. אושרי אלביליה
3. אלירן זגורי

החלטה

החלטה

החשודים שבפניי חשודים בניסיון לרצח, קשירת קשר וירי בנשק חם, הכול באירוע שהתרחש ביום 10/9/11.

חשוד מס' 1 נעצר עוד ביום 21/11/11 וזו לו הארכת המעצר השנייה. שני החשודים האחרים נעצרו אתמול וזו הארכת מעצרם הראשונה.

עיינתי בתיק החקירה ונחה דעתי כי קיים יסוד סביר לחשד כי שלושת החשודים היו מעורבים בעבירות המיוחסות להם.

אתייחס לכל אחד מהם בנפרד:

באשר לחשוד מס' 1 – אכן לא חלה התפתחות ישירה ביחס למעורבותו מאז הדיון הקודם והיסוד הסביר לחשד נגדו מתבסס על גט/2, כפי שסומן באותו דיון.

יחד עם זאת גט/2 עצמו קיבל חיזוק נוכח הממצאים כמפורט בבמ/1 עמ' 2 סעיף 2.

לפיכך מוצאת אני כי קיים יסוד סביר לחשד, אך יחסית לשני החשודים האחרים הוא מצוי בעוצמה נמוכה יותר.

ביחס לחשוד מס' 2 – כאמור DNA שלו נמצא ברכב המעורב. נכון הוא כי מדובר בחפץ נייד ונכון הוא כי יכול ונסע ברכב מטעם אחר, אולם נוכח סמיכות הזמנים בין מועד גניבת הרכב למועד ביצוע העבירה לכאורה ושאר נסיבות התיק, מידת הסבירות של טענה זו נמוכה.

החשד כנגדו מתבסס גם הוא מחומר חקירה נוסף.

ביחס לחשוד מס' 3 – נמצא טביעת אצבע שלו ברכב. עניין סמיכות הזמנים גם הוא פועל לרעתו.

ביחס לשלושת החשודים קמה עילת מסוכנות.

לפיכך, הנני מורה כדלהלן:

הינני מאריכה את מעצרו של החשוד מס' 1 עד יום 28/11/11 שעה 14:00 או גמר הדיון בעניינו באותו יום.

הינני מאריכה את מעצרם של החשודים מס' 2 ו- 3 עד יום 30/11/11 שעה 14:00 או גמר הדיון בעניינו באותו יום.

ניתנה והודעה היום כ"ח חשון תשע"ב, 25/11/2011 במעמד הנוכחים.

שושנה פיינסוד-כהן, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>