משטרת ישראל-תחנת כרמיאל נ' חאסקיה ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום עכו
18504-08-10
10.8.2010
בפני :
שושנה פיינסוד-כהן

- נגד -
:
משטרת ישראל-תחנת כרמיאל
:
1. לוטפי חאסקיה
2. אחמד עאסי
3. אחמד קיס

החלטה

החלטה

החשודים שבפניי חשודים כי ביום 09/8/2010 בשעות הבוקר נכנסו יחד לחנויות בכרמיאל וגנבו רכוש. החשוד מס' 1 חשוד גם בתקיפת שוטר והפרעת שוטר בעת מילוי תפקידו בכך שבעת שניסו שוטרים לעוצרו, תקף אותם וניסה להמלט.

עיינתי בתיק החקירה ונחה דעתי כי קיים יסוד סביר לחשד כי החשודים היו מעורבים בעבירות המיוחסות להם. באשר לעבירת התקיפה של חשוד 1, אני מפנה לבמ/4, במ/5 ובמ/3.

באשר לעבירת הגניבה, ביחס לכלל החשודים יש להפנות לבמ/2 ולבמ/9 הקושר בין החפצים ובין החשודים.

באשר לחשוד מס' 1, אפנה לבמ/10 שורה 25 ובמ/11 ובמ/12 שורות 19,20.

באשר לחשוד מס' 2, יכול וחשד הגניבה לגביו אולי פחות מבוסס כמו ביחס לאחרים על בסיס אותו חומר חקירה, אולם החשד כנגדו עולה נוכח האמור בבמ/10 ובמ/11. לעניין במ/10 אפנה גם לשורה 25.

באשר לחשוד מס' 3, מפנה לבמ/10 שורה 41 המתיישב עם יתר חומר החקירה בתיק , דוגמת במ/9 ובמ/10. יש לציין באשר לחשוד זה כי קיים כנגדו מאסר על תנאי בגין עבירות דומות.

באשר לעילת מעצר –

חשוד מס' 1 , קמה נגדו עילת מעצר הן בשל חשש לשיבוש הליכי חקירה בין היתר בשל פעולות חקירה 7 ו- 8 והן בשל עילות מסוכנות נוכח עבירת תקיפת שוטר.

באשר לשני החשודים הנותרים – פעולות חקירה 7 ו- 8 מחייבות המשך מעצר בשל חשש לשיבוש הליכי חקירה הגם שעניינם נדון בפניי במשותף וזאת נוכח במ/10 עד במ/12.

שמעתי טענות הסניגורים באשר למחדלי חקירה כביכול. נחה דעתי כי מאז המעצר בוצעו בתיק פעולות חקירה לא מעטות. חלק מהטענות מוצאות ביטוי בפעולות החקירה הנדרשות ויכול ועיון בתיק החקירה מלמד כי אינן נדרשות או אינן בסדר עדיפות גבוהה בתיק זה.

לפיכך, הנני מאריכה את מעצרם של החשודים עד יום 12/8/2010 שעה 14 או גמר הדיון בעניינו באותו יום.

ניתנה והודעה היום ל' אב תש"ע, 10/08/2010 במעמד הנוכחים.

שושנה פיינסוד-כהן, שופטת

קלדניות: כ.סימה/ציפי ו. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>