חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

משטרת טירת הכרמל נ' אילוז ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום חיפה
29886-05-10
18.5.2010
בפני :
אורית קנטור

- נגד -
:
משטרת טירת הכרמל
:
1. רון אילוז
2. אושרי איפרח
3. מנחם כהן מזור
4. לידור יהודה אזרד

החלטה,החלטה

החלטה

החשוד 1 נעצר בתאריך 16.5.10.

החשוד 2 נעצר בתאריך 15.5.10.

החשודים 3-4 נעצרו בתאריך 17.5.10.

ביחס לחשודים 1-2 זו היא בקשה שנייה להארכת המעצר, ביחס לחשודים 3-4 זו היא בקשה ראשונה להארכת מעצר.

בימ"ש זה מלווה את תיק החקירה מאז ה-16.5.10 מדי יום ביומו וער לראיות שנאספו עד כה, ולפעולות החקירה שהתבצעו.

אין ספק כי מדובר בחקירה מורכבת ומסועפת והמשטרה פועלת באינטנסיביות ומתוך שקידה סבירה.

עם זאת, מצטיירת כעת תמונה קצת יותר ברורה מזו שעמדה בפניי בתחילת הדיונים.

לאור כל זאת, אני קובעת כי על סמך הראיות שנאספו לא ניתן לקבוע כי בעניינם של החשודים 3-4 מתקיים יסוד סביר לחשד בדבר נטילת חלק בפציעה או בדקירה, אם כי ייתכן וניתן יהיה לייחס להם עבירות נלוות או השתתפות בתגרה.

אין בכך כדי להצדיק את המשך מעצרם, אך יש בכך כדי להצדיק את שחרורם בתנאים מגבילים. אני לוקחת בחשבון גם את גילם הצעיר – במיוחד של החשוד מס' 4 ואת הסתירות ביחס לזיהוי החשוד 3 על ידי המתלוננים לעומת אחיו שהיה עצור עד אתמול, ובשל כך הוא אף שוחרר.

אשר לחשוד מס' 1, התקדמות החקירה ובמיוחד העימות שנערך בינו לבין המתלונן מצביע אמנם על מעורבות דומיננטית יותר, אך עדיין אין בה כדי להוות יסוד סביר לחשד שעבר את העבירות המיוחסות.

על כן, אורה על שחרורו בתנאים מגבילים יותר מאלה שאטיל על החשודים 3-4.

אין אלו פני הדברים ביחס לחשוד מס' 2: לגביו התחזקו הראיות, ביחס לעבירות המיוחסות לו, וחלקו באירוע הפציעה על ידי שניים או יותר, דומיננטי, גם בהתבסס על העימותים שבוצעו עם המתלונן ואחיו וגם על בסיס העדויות בתיק.

עם זאת, אאריך את מעצרו לתקופה קצרה, על מנת לקיים פיקוח שיפוטי הדוק. אני ערה לכך כי עד יום ב' לא ניתן יהיה לצפות בקלטות שנתפסו, אולם, החלטתי מתבססת על יתר החומר שנאסף.

אשר על כן אני מורה על הארכת מעצרו של החשוד 2, יפראח אושר, עד ליום 20.5.10 בשעה 12:00.

אני מורה על שחרורו של החשוד מס' 1 אילוז רון, בתנאי שישהה במעצר בית מלא בבית הוריו, עד לתאריך 28.5.10 כאשר בכל זמן נתון ישהה איתו אחד מהוריו.

אני מורה על שחרורם של החשודים 3-4, כהן מזור מנחם ואזרד לידור, בתנאי שישהו במעצר בית מלא בבית הוריהם עד לתאריך 21.5.10, כאשר בכל זמן נתון ישהה עם כל אחד מהם אחד מהוריו.

מובהר לחשודים 1,3,4 כי נאסר עליהם ליצור קשר עם מי מבין המעורבים עדים, חשודים, או בני משפחה, בין במישרין ובין בעקיפין, בין בטלפון, בין בפלאפון, לרבות מסרונים, ובין אם באמצעות תקשורת מחשב, זאת עד לתאריך 28.5.10.

להבטחת קיום התנאים יומצאו ערבות עצמית + צד ג' בחתימה על סך 5,000 ₪ כל אחד.

ניתנה והודעה היום ה' סיון תש"ע, 18/05/2010 במעמד הנוכחים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>