חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' שואהנה ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום פתח תקווה
59943-10-10
16.1.2011
בפני :
שלהבת קמיר-וייס

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. חוסאם שואהנה
2. מאלכ עיסא (עציר)
3. פאדי גאבר

החלטה

החלטה

בפני בקשת ב"כ המשיב לאפשר למשיב לצאת לעבודה בליווי דודו המפקח, מר ג'אבר מאלק.

שירות המבחן המציא תסקיר בעניינו של המשיב, במסגרתו המליץ שירות המבחן לאפשר למשיב לצאת לעבודה אצל דודו.

ב"כ המבקשת מתנגדת לשילובו של המשיב בעבודה אצל דודו. לטעמה מדובר במקום עבודה שאינו מקום קבוע ולדבריה, בתסקיר המעצר צויין כי המפקחים אינם מודעים לקשייו של המשיב.

אינני מקבלת עמדת ב"כ המבקשת. שירות המבחן מציין התרשמותו כי המפקחים יכולים להוות גורמי סמכות עבור המשיב והינם מודעים לחובת ההשגחה והדיווח על המשיב במידת הצורך. כמו כן, המשיב מצוי במעצר בית תקופה של כשלושה חודשים וקיים תנאי המעצר בהקפדה, וכאמור בתסקיר המעצר הרי שהתרשמותו ושילובו בעבודה עשויים להיות חיוביים ומחזקים עבורו.

דודו של המשיב, מר ג'אבר מאלק, הינו קבלן עצמאי, העוסק בסידור מוצרי מזון של חברת תנובה במרכולים. התרשמתי כי הינו יכול לפקח על המשיב, זאת כמפורט בתסקיר המעצר, ולפיכך כפוף לחתימתו של המפקח, שהינו אף המעביד, מר ג'אבר מאלק, על ערבות צד ג' נוספת על סך 15,000 ₪ שיהיה בה כדי להגדיל את סכום ערבות צד ג' שהופקדה בסך כולל של 30,000 ₪, וכן כפוף לחתימתו של המשיב על התחייבות עצמית נוספת על סך של 15,000 ₪ - הנני מתירה למשיב לצאת לעבודה בימים א-ה בליווית הדוד בהתאם למשמרות אליהם הולך הדוד (כמפורט בתסקיר המעצר : משמרת בוקר 8:00 – 15:00 ; משמרת ערב 15:00 – 24:00 , בצירוף זמן חזרה והגעה של שעה לכל כיוון ).

ב"כ המשיב ידאג להעביר לב"כ המאשימה בסוף כל חודש את תוכנית העבודה החודשית של המשיב ודודו ויודיע למבקשת על כל שינוי שיחול בתוכנית העבודה.

ניתנה והודעה היום י"א שבט תשע"א, 16/01/2011 במעמד הנוכחים.

שלהבת קמיר-וייס, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>