מדינת ישראל נ' רדא
|
מ"י בית משפט השלום עכו |
33482-07-10
20.7.2010 |
|
בפני : רחמים צמח |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: ג'מיל רדא |
| החלטה | |
החלטה
החשוד נעצר בחשד של התפרעות שסופה נזק, תקיפת שוטר כדי להכשילו בתפקידו, חבלה ברכב וגניבה מרכב. מדובר בהתפרעות שהיתה ב- 11/7/10 בכפר מג'דל שמס בעת ששוטרים הגיעו לערוך חיפוש בביתו של חשוד אחר. אנשים מהכפר צרו על השוטרים שהיו בבית, פגעו בניידות משטרה, הכשילו אותם במילוי תפקידם וחשוד זה הוא אחד מאותם מתפרעים.
בתיק מצויים חמישה דו"חות מידע שונים שקושרים את החשוד לאירוע הנ"ל וכן מצויה גם הודעתו של החשוד הקושר עצמו לאירועים.
ב"כ המבקשת ביקש להאריך את מעצרו של החשוד בעשרה ימים וזאת לצורך ביצוע פעולות חקירה שיש לבצע כפי שמפורט בדו"ח הסודי.
הסניגור טען כי מדובר בחשוד שהוא חולה נפש, שיש להעביר אותו לבדיקה פסיכיאטרית בהקדם וזאת למרות שאתמול נבדק חשוד במחלקה לבריאות הנפש בבית החולים "זיו" בצפת על ידי פסיכיאטרית ונקבע כי "כעת לא נצפתה פסיכופתולוגיה חריפה שדורשת טיפול או אשפוז פסיכיאטרי דחוף".
לאחר שבחנתי את חומר החקירה וכן את הדוח הסודי ורשימת פעולות החקירה שהמבקשת מתכננת לבצע בתיק ולאחר שביססה קיומו של חשד סביר, הריני נעתר לבקשה ומאריך את מעצרו של החשוד עד יום 22/7/10, שעה 14.00.
החשוד יילקח מחר לבדיקה פסיכיאטרית בבית חולים שיקבע הפסיכיאטר המחוזי וזאת על מנת לקבוע את מצבו הנפשי.
ניתנה והודעה היום ט' אב תש"ע, 20/07/2010 במעמד הנוכחים.
רחמים צמח, שופט בכיר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|