מ"ת
בית משפט השלום פתח תקווה
|
48267-02-12
02/08/2012
|
בפני השופט:
נאוה בכור
|
- נגד - |
התובע:
מדינת ישראל
|
הנתבע:
|
החלטה,החלטה,החלטה |
החלטה
בטרם החלטה ועל פי בקשת ב"כ המבקש – יוצג אישור ההפקדה על סך 5,000 ₪ על ידי המבקש במזכירות בית המשפט וזאת בהמשך לטענתו כי חברתו הפקידה סכום זה.
ניתנה והודעה היום י"ד אב תשע"ב, 02/08/2012 במעמד הנוכחים.
נאוה בכור, שופטת
החלטה
הדיון נדחה לשעה 12:00 ועד אז ימציא המבקש אישור על הפקדת המזומן בהמשך להחלטת כב' השופטת מימון-שעשוע.
לאחר חידוש הדיון תינתן החלטה לגופה של בקשה.
ניתנה והודעה היום י"ד אב תשע"ב, 02/08/2012 במעמד הנוכחים.
נאוה בכור, שופטת
החלטה
בפניי בקשה לעיון חוזר שעניינה ביטול התנאים המגבילים בהם שוהה המבקש כמפורט בבקשה.
יצוין כי גם במהלך הדיון ב פניי הסתבר כי המבקש לא עמד בתנאי בסיסי שנקבע לו שעניינו הפקדת סך 5,000 ₪ במזומן, המשיבה עתרה למעצרו עד תום ההליכים, הדיון נדחה לצורך הפקדת הסך הנ"ל לשעה 12:00 – גם אז לא התייצב המבקש לדיון, איחר להפקיד את הסך במזומן אך בשעה 12:46 והתייצב באולם בית המשפט באיחור ניכר לאחר מכן וזאת עד התחלת הדיון בשעה 13:16.
נלמד, כי אין מקום לילך לעבר המבקש בכל בקשה להקלה בתנאי שחרורו, לאחר שזו נקבעה כבר באופן משמעותי – ואני סבורה כי גם התייחסותו למהלך הדיון בעניינו היום מצביעה על היעדר כל הצדקה במתן הקלה נוספת כזו המבוקשת בבקשתו.
הדיונים בעניינו של המבקש בתיקים העיקריים הקבועים לחובתו בבית משפט זה בחודשים הקרובים (החל מנוב' ואילך) – ואני סבורה כי התנאים המגבילים בהם הוא נתון בשלב זה תואמים את מכלול הנסיבות הנוגעות לביצוע העבירות לכאורה על ידו ונסיבותיו האישיות.
לפיכך, הבקשה נדחית.
אינני רואה מקום לחילוט הערבות שהופקדה במזומן, בנסיבות בהן הופקדה, בדיון היום.
ניתנה והודעה היום י"ד אב תשע"ב, 02/08/2012 במעמד הנוכחים.
נאוה בכור, שופטת
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת