- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' עומר
|
מ"י בית משפט השלום כפר סבא |
2776-01-14
2.1.2014 |
|
בפני : נאוה בכור |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: עומר סעיד פראס |
| החלטה | |
החלטה
בפניי בקשה להארכת מעצרו של החשוד ב- 6 ימים נוספים – שזו בקשה שלישית להארכת מעצרו, עד נעצר לראשונה ביום 25.12.13, ביום 26.12.13 הוארך מעצרו לראשונה על ידי כב' השופט חסדאי, וביום 30.12.13 בפעם השניה על ידי כב' השופטת בן ארי – עד היום.
עיינתי בתיק החקירה, ולרבות בבמ/1 עד במ/3, ובהצטרף לממצאי המותבים הקודמים בדבר קיומו של חשד סביר בבסיס הבקשה – כך אני סבורה כי התעבה החשד הסביר כנגד החשוד, וזאת בבסיס הבקשה להארכת מעצרו בגין העבירות המפורטות בסע' 2 ו- 5 לבקשה.
עוד אני סבורה, כי לענין עילת מעצר, קיים חשש משיבוש הליכי חקירה אם ישוחרר החשוד ויש לבצע את פעולות החקירה המנויות בבמ/2 בהיותו של החשוד במעצר.
בנוסף, אני סבורה כי קמה מסוכנות ברורה מהתנהגות החשוד כעולה מהחשדות נגדו.
אינני סבורה, כי בשלב זה ניתן להורות על שחרורו בתנאים או לחלופה, באופן שיאיין או יפיג את החשש ממסוכנותו או משיבוש הליכי החקירה נגדו.
ב"כ החשוד היפנה לקביעת כב' השופטת בן ארי בסיפא של החלטתה מיום 30.12.13 ככל שהדבר נוגע לטענת החשוד כי לא נגבתה ממנו תלונה מסודרת ביחס לאשתו, וכן כי אחיה של המתלוננת עובד כמתנדב במשטרת טייבה ועל כן עלתה הטענה, כי אין מקום לביצוע חקירה במסגרת תחנה זו.
נציג המשטרה היפנה אותי לבמ/3, ככל שהדבר נוגע לשתי הטענות כנ"ל.
הגם ויש תשובה עניינית הנוגעת להעלאת טענותיו של החשוד כנגד אשתו עוד טרם מועד הדיון ביום 30.12.13 – אני סבורה כי היה מקום לגבות את כלל גרסתו של החשוד בהמשך להחלטה מיום 30.12.13, זאת כנגד המתלוננת, ובמידת הצורך לגבות תשובתה, נוסף לתשובה שניתנה עד עתה, בהמשך לתלונות אלה.
יש לבצע זאת במידת האפשר עוד היום, וזאת בהמשך לעמדת נציג המשטרה בדיון בפניי.
באשר לטענה השניה – אני סבורה כי קמה בעייתיות מסוימת מבמ/3 באשר להיותו של אחי המתלוננת מתנדב בתחנת טייבה, ואני סבורה כי על המשטרה לשקול עמדתה בענין זה, ככל שהדבר נוגע לקידום כל טענה היכולה לעלות בעתיד, עם התקדמות החקירה ואף עם הגשת כתב אישום או בקשה למעצרו של החשוד – אם אלה יוגשו.
פרוטוקול הדיון יועבר למפקד תחנת טייבה, כמו גם לקצין אח"מ, שישקלו עמדתם בשנית.
לעצם הבקשה, אני נעתרת לבקשה במלואה כפועל יוצא של יריעת פעולות החקירה שיש לבצע, ועל כן הנני מאריכה את מעצרו של החשוד עד ליום 7.1.14 שעה 14:00.
ניתנה והודעה היום א' שבט תשע"ד, 02/01/2014 במעמד הנוכחים.
נאוה בכור, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
