חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' עומר אסדי(אסיר)

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום עכו
9374-06-11
7.7.2011
בפני :
רונית בש

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
פריד עומר אסדי (אסיר)
הכרעת-דין,גזר-דין

הכרעת דין

הנאשם הודה בעובדות שבכתב האישום.

לפיכך - הנני מרשיעה את הנאשם בעבירה של דרישת רכוש על ידי אדם מזוין, עבירה לפי סעיף 404 סיפא לחוק העונשין, תשל"ז – 1977.

ניתנה והודעה היום ה' תמוז תשע"א, 07/07/2011 במעמד הנוכחים.

רונית בש, שופטת

גזר דין

הנאשם הורשע בעבירה של דרישת רכוש על ידי אדם מזוין, עבירה לפי סעיף 404 סיפא לחוק העונשין, תשל"ז – 1977.

הנאשם הודה בהזדמנות הראשונה.

בהתחשב באמור לעיל, בהתחשב בקיומו של קושי ראייתי בתיק החקירה, ולאחר ששקלתי את דברי המתלוננת בפניי בישיבת היום, הנני מחליטה לאמץ את הסדר הטיעון אשר אינו נוגד את תקנת הציבור והינו עומד במתחם הסבירות, זאת מבלי להתעלם מחומרת העבירה ומעברו הפלילי של הנאשם ותוך מתן הדעת להלכת פלוני (ע"פ 1958/98).

אשר על כן, אני דנה את הנאשם למאסר בפועל לתקופה של 8 חודשים מיום מעצרו (5/6/11).

כמו כן, אני דנה את הנאשם למאסר על תנאי לתקופה של 12 חודשים למשך שלוש שנים והתנאי הוא - כי לא יעבור עבירת אלימות מסוג פשע ועבירת רכוש מסוג פשע לפי חוק העונשין, התשל"ז – 1977, ויורשע בגינה.

בנוסף, אני דנה את הנאשם למאסר על תנאי לתקופה של 5 חודשים למשך שלוש שנים והתנאי הוא - כי לא יעבור עבירת אלימות מסוג עוון ועבירת רכוש מסוג עוון לפי חוק העונשין, התשל"ז – 1977, ויורשע בגינה.

תשומת לב שב"ס מופנית לבקשת הסניגור לשלב את הנאשם במסגרת הליך של גמילה בין כותלי בית הסוהר.

זכות ערעור תוך 45 יום.

ניתנה והודעה היום ה' תמוז תשע"א, 07/07/2011 במעמד הנוכחים.

רונית בש, שופטת

קלדנית: גלית התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה רכישת מנוי בקשת הסרה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד הסרת מסמך באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת 
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>