מדינת ישראל נ' עואד ואח'
|
ת"פ בית משפט השלום עכו |
11140-10-10
11.9.2013 |
|
בפני : רונית בש |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: 1. ראסם עואד 2. סאמר עואד |
| גזר-דין,גזר-דין | |
גזר דין נגד נאשם מס' 2
נאשם מס' 2 (להלן: "הנאשם") הורשע בשלוש עבירות של החזקת סם מסוכן לצריכה עצמית, לפי סעיף 7 (א) + (ג) סיפא לפקודת הסמים המסוכנים [נוסח חדש], תשל"ג - 1973.
הנאשם הודה בהזדמנות הראשונה.
בהתחשב באמור לעיל, בהתחשב במהות העבירות בהן הורשע הנאשם, שעניינן כאמור הינו החזקת סם לצריכה עצמית בלבד, נוכח העובדה שהנאשם קיבל אחריות מלאה לביצוע העבירות בפני קצין המבחן, ולאחר ששקלתי את טיעוני ב"כ הצדדים בפניי, הנני מחליטה לאמץ את הסדר הטיעון אשר אינו נוגד את תקנת הציבור והינו עומד במתחם הסבירות.
אני דנה את הנאשם למאסר על תנאי לתקופה של 4 חודשים למשך שנתיים והתנאי הוא - כי לא יעבור עבירה בה הורשע, ויורשע בגינה.
ניתן בזה צו להשמדת הסמים (הרואין בתיק זה) וכן להשמדת הסמים בתיקים שצרף הנאשם בתיק זה – ת/1 ותיק פל"א 356698/12, תחנת שפרעם.
זכות ערעור תוך 45 יום. <#4#>
ניתנה והודעה היום ז' תשרי תשע"ד, 11/09/2013 במעמד הנוכחים.
כב' השופטת רונית בש
סגנית נשיא
גזר דין נגד נאשם מס' 1
נאשם מס' 1 (להלן: "הנאשם") הורשע בעבירה של החזקת סם מסוכן לצריכה עצמית, לפי סעיף 7 (א) + (ג) סיפא לפקודת הסמים המסוכנים [נוסח חדש], תשל"ג - 1973.
הנאשם הודה בהזדמנות הראשונה.
בהתחשב באמור לעיל, בהתחשב בכך שמאז שנת 2008 לא הורשע הנאשם בפלילים (ראה ת/3), בהתחשב בעונש שהושת על נאשם מס' 2 בתיק זה, בהתחשב בכך שהנאשם קיבל אחריות בפני שרות המבחן לעבירה שביצע, ובהתחשב במהות העבירה, וכן לאחר ששקלתי את טיעוני ב"כ הצדדים בפניי, הנני מחליטה לאמץ את הסדר הטיעון אשר אינו נוגד את תקנת הציבור והינו עומד במתחם הסבירות.
הנני מורה על הארכת (חידוש) המאסר על תנאי בן ה-3 חודשים, שהושת על הנאשם בת.פ. 1311/07 בבית משפט השלום בעכו, זאת למשך שנתיים.
בנקודה זו יצוין כי, העבירה נשוא תיק זה בוצעה על ידי הנאשם מס' חודשים בלבד לפני שפקעה תקופת התנאי, דבר נוסף המצדיק את אימוץ הסדר הטיעון.
כמו כן, אני דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 300 ש"ח או 3 ימי מאסר.
הקנס ישולם עד ליום 15/11/13.
בתיתי את הדעת לטיעוני הסנגור בפניי, כמו גם לדברי הנאשם בפניי מהם עולה, כי הוא מתפקד היום באופן נורמטיבי, וכי הוא זקוק לרישיון הנהיגה לצרכי פרנסתו, הנני מבכרת שלא לפסול את הנאשם מלקבל ומלהחזיק רישיון נהיגה. בנקודה זו יודגש כי הנאשם ביצע את העבירה נשוא כתב האישום לפני פרק זמן ניכר של יותר מ-3 שנים.
ניתן בזה צו להשמדת המוצג – סמים – קוקאין.
זכות ערעור תוך 45 יום. <#6#>
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|