חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' עבד אל גני(עציר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה
561-07-12
5.7.2012
בפני :
טל אוסטפלד נאוי

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
עאטף עבד אל גני (עציר)
החלטה,החלטה

החלטה

בפניי בקשה למעצר עד תום ההליכים לפי ס' 21(א) לחסד"פ, [סמכויות אכיפה – מעצרים), תשנ"ו-1996.

כנגד המשיב הוגש כתב אישום המייחס לו עבירות של נהיגה בזמן פסילה, ללא רשיון נהיגה תקף שפגע ב- 11/2003 ונהיגה ללא ביטוח.

ב"כ המשיב מסכים לקיומן של ראיות לכאורה והציע לשחרר את המשיב לחלופת מעצר בביתו בפיקוח בנו.

המשיב מחזיק ברשיון נהיגה משנת 92' רשיונו כאמור פקע בשנת 2003 והספיק לצבור לחובתו 42 הרשעות תעבורה מהן שתי עבורה של נהיגה בזמן פסילה ועבירות חמורות אחרות.

כנגד המשיב עומד ותלוי עונש מאסר מותנה לתקופה של 6 חודשים.

לחובתו של המשיב עבר פלילי הכולל שתי עבירות שעניינן קבלת דבר בתחבולה, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, כניסה לישראל שלא כחוק.

בית המשפט שמע את בנו של המשיב מר מוחמד עבד אל גאנם אשר עובד כמדריך מחשבים, נמצא כעת בחופשה, מתגורר ביחד עם אביו, אמו ואחיו בבקה אל גרבייה ומוכן לערוב למשיב ולפקח עליו.

לאחר ששמעתי את המפקח המוצע על אף שמדובר באדם אינטילגנטי, הנני מסופקת באם הבן מהווה דמות סמכותית דיה לפקח על אביו נוכח עברו המכביד של המשיב התעבורתי והפלילי.

יש לזכור כי למשיב עונש מאסר מותנה בן 6 חודשים אשר לא הרתיע אותו מלשוב בפעם השלישית ולנהוג בפסילה.

לפיכך, בכדי לא לחסום את דרכו של המשיב מלהביא חלופות מעצר נוספות ובכדי לבחון באם אכן הבן סמכותי דיו לפקח על אביו, הנני מפנה את המשיב לקבלת תסקיר מעצר.

קובעת לדיון ליום 29.7.12 בשעה 10:00 בפניי.

המשיב יהיה עצור עד להחלטה אחרת.

תשומת לב שירות המבחן כי המשיב שוהה בכלא "הדרים".

ניתנה והודעה היום ט"ו תמוז תשע"ב, 05/07/2012 במעמד הנוכחים.

טל אוסטפלד נאוי, שופטת

החלטה

באפשרות המשיב להציע לשירות המבחן חלופות נוספות אשר יבחנו בפניו ויובאו בפניי בתסקיר.

ניתנה והודעה היום ט"ו תמוז תשע"ב, 05/07/2012 במעמד הנוכחים.

טל אוסטפלד נאוי, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>