מ"י
בית משפט השלום ירושלים
|
11033-09-10
07/09/2010
|
בפני השופט:
משה ברעם
|
- נגד - |
התובע:
מדינת ישראל
|
הנתבע:
אחמד עבאסי
|
|
החלטה
מונחת בפני בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 6 ימים.
על פי הנטען בבקשה, מיוחס לחשוד חשד לפיו תקף את בת זוגו וגרם לה לחבלות וכן כלא אותה בביתם המשותף בניגוד לרצונה.
במהלך הדיון הוצג בפניי חומר החקירה שעיקרו הודעת המתלוננת, תעודה רפואית והודעת החשוד וכן הוצגו בפניי פעולות החקירה שבוצעו ואת אלה שלצורך ביצוען מתבקש המשך מעצרו של החשוד (מ/1).
ב"כ החשוד ביקש לשחרר את החשוד לחלופה ולחילופין, טען לצמצום ימי מעצרו של החשוד.
לאחר שבחנתי את חומר החקירה, שוכנעתי כי קיים חשד סביר, לפיו ביצע החשוד את העבירות המיוחסות לו בבקשה וכי בנסיבות העניין קמה כנגדו עילת מעצר הן בשל מסוכנותו והן בשל החשש לשיבוש הליכי חקירה.
בחנתי את פעולות החקירה ולאחר שעמדתי על תוכנן וטיבן ובשים לב לחג הקרב, נחה דעתי כי יש מקום להעתר לבקשה במלואה ולפיכך הנני מורה על מעצרו של החשוד עד ליום 12/9/10 בשעה 10:00.
ניתנה והודעה היום כ"ח אלול תש"ע, 07/09/2010 במעמד הנוכחים.
משה ברעם, שופט
הוקלד על ידי: גרנית אסף
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת