מדינת ישראל נ' נבריצי(עציר)

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום נתניה
20478-10-10
15.11.2010
בפני :
שירה בן שלמה

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
מראד נבריצי (עציר)
הכרעת-דין,החלטה

הכרעת דין

מתירה החזרה מהכפירה. מתירה את תיקון כתב האישום, כמבוקש. הדיון יעשה בהתאם לכתב האישום המתוקן – במ/1.

הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום המתוקן. לפיכך הנני מוצאת את הנאשם אשם בעבירות אשר יוחסו לו בכתב האישום המתוקן, גניבת רכב בניגוד לסעיף 413ב לחוק העונשין, התשל"ז – 1977, חבלה במזיד ברכב בניגוד לסעיף 413ה, נהיגה ללא רישיון נהיגה בניגוד לסעיף 10(א) לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א – 1961, נהיגה ללא ביטוח בניגוד לסעיף 2 לפקודת ביטוח רכב מנועי [נוסח חדש], תש"ל – 1970, שהייה בישראל שלא כחוק בניגוד לסעיף 12(1) לחוק הכניסה לישראל, תשי"ב – 1952, הכשלת שוטר בניגוד לסעיף 275 לחוק העונשין והחזקת נכס חשוד כגנוב בניגוד לסעיף 413 לחוק ובכך יורשע.

ניתנה והודעה היום ח' כסלו תשע"א, 15/11/2010 במעמד הנוכחים.

שירה בן שלמה, שופטת

החלטה

דוחה לעיון ולמתן גזר דין ליום 9.12.2010 שעה 9.00.

המזכירות תזמן מתורגמן לשפה הערבית.

הנאשם יובא באמצעות שב"ס.

המזכירות תסרוק את כתב האישום המתוקן, את גליון ההרשעות הקודמות ואת הפסיקה.

ניתנה והודעה היום ח' כסלו תשע"א, 15/11/2010 במעמד הנוכחים.

שירה בן שלמה, שופטת

הוקלד על ידי: מיכל גורן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>