- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' מרשה
|
מ"ת בית משפט השלום תל אביב - יפו |
44081-08-10
2.8.2011 |
|
בפני : אביחי דורון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: אילן מרשה |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
ראשית אני מורה על מעצרו של המשיב.
אבקש שנית לצטט את הפסקה השנייה בהחלטתו של כב' השופט בקר מיום 16/2/11: "ידע נא המשיב כי ביהמ"ש והמדינה גם יחד לא הלכו כברת דרך ארוכה כלפיו אלא הלכו את כל הדרך לקראתו והזדמנות פז כפי שנפלה בידו כעת, ככל הנראה לעולם לא תשוב".
לא נחה דעתי מהעובדה שהמשיב עזב או הועזב מהקהילה ביום 11/7/11 ורק שבוע ימים לאחר מכן יצר קשר עם הסנגורית. לא נחה דעתי מכך שלאחר שקיבל המשיב הזדמנות פז, כפי שנרשם לעיל, הביע קשיים גדולים בהסתגלות לסדר היום של הקהילה, קיבל הזדמנות אחר הזדמנות ולא השתמש בה, עד שנאלצה הקהילה להחליט על הוצאתו ממנה לאחר חריגות חוזרות ונשנות. כל אלה אינם מהווים סימני דרך מעודדים בעניינו של המשיב וכל הצהרותיה של הסנגורית לאשפוזית כזו או חלופת מעצר אחרת, צריכות להיבחן באופן יסודי ע"י שירות המבחן אשר יבחן את כל נסיבות התנהלותו של המשיב במסגרת קהילת רטורנו ויבטא כלפי ביהמ"ש לעומק את הסיבה או מערכת הסיבות בעטיין שוחרר המשיב מהקהילה, כמו גם את המניע לחוסר תום הלב שבהודעה כה מאוחרת לסנגורית ולא כפי שהתחייב עליו בשחרורו לקהילה. רק לאחר שכל אלו יהיו בפני ביהמ"ש, ניתן יהיה לקבל החלטה מושכלת על המשך דרכו של המשיב, למעצר או לשחרור, אך נכון לעת הזו יש לעצור כאמור את המשיב וכך אני מורה.
אני קובע דיון ליום 28/8/11 בשעה 09:00. עד למועד זה ישיג שירות המבחן את כל האינפורמציה הדרושה לשם גיבוש חוות דעת כפי שהתבקשה לעיל.
המזכירות תעביר העתק ההחלטה לשירות המבחן ותקבע את התיק ליומנו של שופט מעצרים עד תום ההליכים באותו מועד.
רשמתי בפניי את הצהרת אביו של הנאשם המזהה אותו כאילן מרשה הנזכר בבקשה וכן את הצהרת הסנגורית שמדובר באותו אדם שנכח בביהמ"ש בדיונים הקודמים.
ניתנה והודעה היום ב' אב תשע"א, 02/08/2011 במעמד הנוכחים.
אביחי דורון, שופט
החלטה
כל הנתונים שצוינו לעיל וזה שלא צוין – כתב האישום שהוגש כנגד המשיב והעובדה שהמשיב כבר הורשע ואינו בחזקת חף מפשע, אינם מאפשרים קבלת בקשתה של הסנגורית ולפיכך אני דוחה אותה.
ניתנה והודעה היום ב' אב תשע"א, 02/08/2011 במעמד הנוכחים.
אביחי דורון, שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
