- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' מיכאל
|
ת"פ בית משפט השלום נתניה |
15700-04-11
13.9.2011 |
|
בפני : חגי טרסי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: אופיר מיכאל |
| החלטה | |
החלטה
הנאשם הודה במסגרת הסדר טיעון בעבירות של הפרת הוראה חוקית ותגרה – עבירות על סעיפים 287 (א) ו- 191 לחוק העונשין. על פי עובדות כתב האישום נכח הנאשם במשחק כדורגל ביום 05/02/11 על אף שהורחק ממשחקי הכדורגל עד לתום העונה . כמו כן ביום 08/01/11 השתתף בתגרה במהלך משחק כדורגל, בה דחף אחר וגרם לשבירת משקפיו.
ב"כ הצדדים עותרים במשותף שלא להרשיע את הנאשם ולסיים ההליכים בחתימה על התחייבות ובהעלאת תרומה בסך 1000 ש"ח. ביסוד עמדה משותפת זו עומדת העובדה כי מדובר בבחור צעיר, חייל צה"ל, אשר אין לחובתו הרשעות קודמות או תיקים פתוחים נוספים, אשר הביע חרטה ונטל אחריות מלאה על המיוחס לו כבר בהזדמנות הראשונה.
נימוקים אלה אכן כבדי משקל וראויים להתחשבות , אך אני מוצא לנכון לציין כי אין להקל ראש בעבירות שביצע הנאשם . האלימות במגרשי הכדורגל היא תופעה נפוצה שיש למגרה ומשהורחק הנאשם ממשחקי הכדורגל עקב אותה התנהגות אלימה ואף על פי כן הפר את הוראת בית המשפט בתוך פרק זמן קצר, חסד עשתה עימו התביעה בכך שלא עמדה על הרשעתו.
מכל מקום ההסדר אינו כה חריג עד שיש מקום לדחותו. לפיכך אכבד ההסדר. אני מורה כי ההליכים יסתיימו ללא הרשעה.
הנאשם יחתום על התחייבות בסך 2000ש "ח שלא לעבור בתוך שנתיים מהיום אחת העבירות בהן הודה בהליך זה . לא יחתום יאסר למשך 14 ימים.
הנאשם יעלה תרומה בסך 1000 ₪ לעמותת "רחשי לב" וזאת בתוך 30 ימים מהיום. ככל שהסכום הנ"ל מופקד בתיק מעצר הימים, תעביר המזכירות את הסכום הנ"ל כתרומה על שם הנאשם לעמותת "רחשי לב" .
זכות ערעור בתוך 45 ימים.
ניתנה והודעה היום י"ד אלול תשע"א, 13/09/2011 במעמד הנוכחים.
חגי טרסי, שופט
הוקלד על ידי: מזל קורן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
