- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' לאקוי(עציר)
|
מ"ת בית משפט השלום ראשון לציון |
49478-08-10
10.11.2010 |
|
בפני : שרית זמיר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: נתן לאקוי (עציר) |
| החלטה | |
החלטה
בפני בקשה להורות על מעצרו של המשיב עד תום ההליכים המשפטיים המתנהלים כנגדו, לפי סעיף 21(א) לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה מעצרים), התשנ"ו-1996.
כנגד המשיב הוגש כתב אישום המייחס לו עבירות של פציעה בנסיבות מחמירות כאשר המשיב מצויד בסכין, איומים והחזקת סכין.
ב"כ המשיב לא חלק על קיומן של ראיות לכאורה ועילת מעצר ומיקד טיעוניו בשאלת חלופת המעצר.
לצורך בחינת אפשרות שחרורו של המשיב נשלח המשיב לשירות המבחן לצורך אבחון ועריכת תסקיר בענינו.
תסקיר המעצר שהתקבל בענינו של המשיב מצביע על העובדה כי המשיב בחור צעיר, נעדר עבר פלילי, אינטילגנטי ובעל יכולת הבנה לחומרת התנהגותו, ולהשלכות התנהגותו.
שירות המבחן התרשם כי המשיב מבטא צער כן על מעשיו ומעריך כי רמת הסיכון פחתה באופן משמעותי. שירות המבחן אף בחן את החלופה המוצעת בענינו של המשיב ומצא כי מדובר במפקחים ראויים, משפחה חזקה בעלת כוחות, מתפקדת ונורמטיבית וכי החלופה הינה מפחיתת סיכון באופן משמעותי.
נוכח התרשמות שירות המבחן מהמשיב ומהחלופה, הגיעו בסופו של דיון ב"כ הצדדים להסכמה בכל הנוגע לתנאי שחרורו של המשיב ואני מוצאת הסכמה זו כראויה.
נכון כי המסוכנות הנלמדת מהמעשים המיוחסים למשיב הינה מסוכנות ברף הגבוה, יחד עם זאת לא ניתן להתעלם מהנתונים העומדים לזכות המשיב, לרבות גילו הצעיר, העדר עבר פלילי, לקיחת אחריות מצד המשיב, מעצר ראשון הנמשך מה זמן רב כשההליכים המשפטיים הננקטים כנגד המשיב חריגים לאורח חיי המשפחה ולאורח חיי המשיב וכאשר החלופה נמצאה כראויה ביותר.
סוף דבר- לאחר ששקלתי את כל השיקולים הצריכים לענין, אני מורה על שחרורו של המשיב בתנאים כדלקמן:
א.המשיב ישוחרר למעצר בית מלא בביתו, בכתובת רח' קרן היסוד מספר 27 דירה 3 בעיר חולון.
ב.המשיב ישהה במקום מעצר הבית משך 24 שעות ביממה, כאשר הוא מפוקח באופן צמוד והדוק על ידי גב' לאקוי מזל, ת.ז. 036922698 ו/או גב' לאקוי אימיה אהובה ת.ז. 015914245 ו/או מר לאקוי אלנה אליהו ת.ז. 015914237 ו/או מר סיסאי טגת תומר ת.ז. 015714328.
מובהר למשיב כי נאסר עליו לצאת מפתח מקום מעצר הבית מסיבה כלשהי, למעט לדיונים שיתקיימו בעניינו בבית המשפט על פי זימון כדין ובליווי ובפיקוח צמוד והדוק של מי מן הערבים המפקחים.
כמו כן יוכל המשיב לצאת לפגישות אליהן יזומן כדין בשירות המבחן ובכפוף למסירת הודעה מוקדמת בת 48 שעות לפחות קודם לכן באמצעות בא כוחו לתביעה ובליווי ובפיקוח צמוד של מי מן הערבים המפקחים.
ג.המשיב ישוחרר בפיקוח ואיזוק אלקטרוני.
ניתנת בזאת ארכה להסדרת האיזוק האלקטרוני עד ליום 15/11/10 בשעה 11:30
ד.נאסר על המשיב ליצור קשר כלשהו, בין במישרין ובין בעקיפין, עם המתלונן.
ה.תחתם ערבות עצמית בסך 10,000 ₪.
ו.תחתמנה 4 ערבויות צד ג' בסך 10,000 כל אחת (ובסך הכל 40,000 ₪), על ידי כל אחד מן הערבים המפקחים אשר אושרו על ידי בית המשפט בסעיף ב' לעיל.
ז.הפקדה במזומן בסך 5,000 ₪.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
