מדינת ישראל נ' חדר(עציר) ואח'
|
ת"פ בית משפט השלום ירושלים |
14189-01-11
3.2.2011 |
|
בפני : אילתה זיסקינד |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: 1. באסם חדר (עציר) 2. דאוד אלעמור |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
כמבוקש.
ניתנה והודעה היום כ"ט שבט תשע"א, 03/02/2011 במעמד הנוכחים.
אילתה זיסקינד , שופטת
החלטה
אני דוחה את תשובת הנאשמים לכתב האישום מפי סנגוריהם ליום 21/03/11 בשעה 09:30.
מטעם הנאשם 1 לא התייצב סנגור מהסנגוריה הציבורית, אמנם בא כח הנאשם 2 מוסר כי עורך דין ענאבוסי מייצגו, התיק היה קבוע היום בשעה 10:00 והשעה כעת היא 12:25, כך שלא ניתן להמתין עם העצור באולם להתייצבות עו"ד ענאבוסי. גם לא ברור מדוע עו"ד ענאבוסי לא טרח לפנות לבית המשפט בעניין אי התייצבותו.
באם עורך דין ענאבוסי אינו מייצג את הנאשם 1, כפי שטען בפני הנאשם 1, אני ממנה לו סנגור מטעם הסנגוריה הציבורית.
הסניגור שימונה ידאג מבעוד מועד ללמוד את חומר החקירה, במידת הצורך יבוא בדברים עם המאשימה ויהיה ערוך ליתן את תשובת הנאשם לכתב האישום. הנאשם עצור בכלא מעשיהו.
יש להצטער כי בא כח הנאשם 2 פנה למת"ק יום יומיים בלבד לפני הדיון, שהרי ברור כי בפרק זמן כה קצר לא ניתן לבצע בדיקה ביטחונית לנאשם ולברר פרטים אודותיו, לא כל שכן לקבל תשובה לגבי כניסתו לישראל, וצר לי שבשל כך בוזבז זמן שיפוטי ונדרשת קביעת דיון נוספת.
הפעם מתבקש בא כח הנאשם 2 לפנות מבעוד מועד מיד לאחר הדיון למת"ק ולדאוג בפרק הזמן שנותר עד לדיון הבא להסדיר את כניסת הנאשם מבעוד מועד.
המזכירות תוציא הזמנה לדיון לנאשם 2, תזמן את הנאשם 1 משב"ס, תזמן מתורגמן לערבית ותשלח החלטתי בפקס' לעו"ד ענבוסי ולסנגור הציבורי.
ניתנה והודעה היום כ"ט שבט תשע"א, 03/02/2011 במעמד הנוכחים.
אילתה זיסקינד , שופטת
הוקלד על ידי: ענת יניר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|