חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' חדידא(עציר)

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום באר שבע
59863-10-10
31.10.2010
בפני :
מיכל וולפסון

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
שמעון חדידא (עציר)
החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

אינני מחייבת את מתן התשובה לשאלה, כפי נוסחה.

השתכנעתי כי גם במתן התשובה יש כדי לפגוע בחקירה.

ניתנה והודעה היום כ"ג חשון תשע"א, 31/10/2010 במעמד הנוכחים.

מיכל וולפסון, שופטת

החלטה

אינני מחייבת את מתן התשובה בשלב זה של החקירה.

ניתנה והודעה היום כ"ג חשון תשע"א, 31/10/2010 במעמד הנוכחים.

מיכל וולפסון, שופטת

החלטה

בקשה למעצר ימים לפי סעיף 13 לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה מעצרים), תשנ"ו 1996. מבוקש להאריך המעצר ב -6 ימים.

העבירות נשוא הבקשה הן פציעה כשהעבריין מזויין, והחזקת סכין או אגרופן למטרה לא כשרה.

על פי פרטי העבירה ב-30.10.2010, המשיב דקר אחר, באמצעות סכין ופצע אותו.

כתוצאה מכך , אושפז האחר.

עיינתי בחומר החקירה ויש בו כדי לבסס את הבקשה ברמה של חשד סביר.

הוצג דוח סודי ובו שורה של פעולות חקירה. עיינתי בדוח הסודי ובפעולות החקירה לביצוע ומצאתי שחלקן מחייבות המשך מעצרו של המשיב. הסניגור הציע לשחרר את מרשו לחלופה.

בשלב זה, מעבר לפעולות החקירה כאמור, אוסיף כי אין מדובר במשיב שזו הפעם הראשונה שהוא נתקל עם המערכת הפלילית ובעברו גם עבירת תקיפה וגם עבירה של הפרת הוראה חוקית.

גזר הדין האחרון שניתן בעניינו היה ב-23.6.2010 מבית המשפט לנוער בגין עבירה של החזקה ושימוש בסמים לצריכה עצמית.

יחד עם זאת, מדובר באדם צעיר, ובאירוע שבו גם המשיב נדקר, ולפיכך אני מסכימה שימי המעצר צריכים להיות מוגבלים על מנת שגם בית המשפט יבקר את התנהלות החקירה.

לפיכך, אני מאריכה את המעצר עד ליום 3.11.2010 בשעה 14:00.

החשוד יוכל להשתחרר בתחנת המשטרה גם לפני מועד זה, באם תסתיים החקירה וזאת בתנאים שיקבע קצין משטרה מוסמך.

ניתנה והודעה היום כ"ג חשון תשע"א, 31/10/2010 במעמד הנוכחים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>