חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' חגאזי ואח'

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום נצרת
32494-03-12
19.3.2012
בפני :
אוסילה אבו-אסעד

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
1. מוחמד חגאזי
2. נחום חסן
3. מוחמד כנאני
4. אחמד בקאעייה

החלטה,החלטה

נוכחים:

מטעם המבקשת: רס"מ עבד זועבי.

מטעם החשוד 1: הובא וע"י ב"כ עו"ד סרי ח'ורי מטעם הסנגוריה הציבורית

מטעם החשוד 2: הובא וע"י ב"כ עופר סבו מטעם הסנגוריה הציבורית

מטעם החשוד 3: הובא וע"י ב"כ עו"ד שלומי בלומנפלד

מטעם החשוד 4: הובא וע"י ב"כ עו"ד שאדי דבאח.

פרוטוקול

עו"ד דבאח: אבקש לשחרר את עו"ד דן גלעד שייצג את החשוד 4 מטעם הסנגוריה הציבורית, קיבלתי על עצמי את ייצוגו של חשוד זה.

החלטה

מורה על שחרורו של עו"ד דן גלעד מטעם הסנגוריה הציבורית מייצוגו של החשוד 4 בתיק זה.

#3#>

ניתנה והודעה היום כ"ה אדר תשע"ב, 19/03/2012 במעמד הנוכחים.

אוסילה אבו-אסעד, שופטת

החלטה

בפני בקשה להארכת מעצרם של החשודים  למשך 5 ימים וזאת מכוח הצהרת תובע שהוגשה בעניינם.

בהתאם לזו ולאחר עיון ראשוני בתיק, עמדת הפרקליטות היא יש מקום להגשת כתב אישום ביחד עמו בקשה למעצר החשודים עד תום ההליכים.

ב"כ החשוד מס' 3, טען בפני כנגד נוסח ההצהרה. לטעמו, משלא צוין במסגרת ההצהרה כי קיימות לדידה של הפרקליטה ראיות לכאורה לביסוס האישומים המיוחסים על ידי המבקשת לחשוד, הרי שאין מקום להארכת המעצר מכוח הצהרת התובע הנ"ל.

ב"כ המבקשת טען מנגד, כי די בנסיבות העניין בהצהרה שהוגשה, הנסמכת על חומר החקירה המצוי בתיק ועל הבקשה להארכת המעצר שהוגשה בעניינם של החשודים.

בטענה הנ"ל, מצאתי מקום לקבל את טיעוני המבקשת.

לדידי די בעובדה כי במסגרת ההצהרה צוין כי לאחר עיון רשמי בתיק נראה לתובע כי יש מקום להגשת כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים, כדי למלא אחר הדרישות המפורטות בס' 17 ד' לבקשה. אכן מחומר החקירה שהועמד לעיוני, ניתן לקבוע כי קיימת בתיק תשתית ראייתית מבוססת כנגד כל אחד ואחד מבין ארבעת החשודים שנמצאים בפני.

כמו כן ניתן לקבוע כי מתקיימת בעניינם של החשודים עילת מעצר שעניינה מסוכנות, ניתן אף לקבוע כי מתקיימת בעניינו עילת מעצר נוספת ( שלא פורטה בבקשה) שעניינה חשש לשיבוש מהלך המשפט. בעניין זה ניתן אף להפנות לגיליון ההרשעות הקודמות של החשוד המשקף הרשעה בגין ביצוע עבירה של השמדת ראיות ושיבוש מהלכי משפט.

בנסיבות העניין, נראה כי חלופת מעצר אינה באה בחשבון בשלב זה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>