מדינת ישראל נ' זבורוף
|
מ"י בית משפט השלום ירושלים |
40554-12-10
26.12.2010 |
|
בפני : שולמית דותן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: גבריאל זבורוף |
| החלטה | |
החלטה
החשוד נעצר על רקע תלונת אביו על אלימות כלפיו ולכפי חתנו כאשר ברקע הדברים קיים החשש לכאורה שהתנהגותו של החשוד מושפעת מצריכת סמים מסוג הירואין. במצב דברים זה על בית המשפט להבטיח שהחשוד לא יאיים ולא יהווה איום על המתלוננים.
אני מופתעת מצומצם הבקשה של המשטרה להרחקה של 10 ימים בלבד, אך זאת כל בקשתה תינתן החלטה בהתאם אלא מה היא, על בית המשפט להבטיח שהחשוד אכן יקיים את תנאי ההרחקה. מכיוון שבמצב הדברים כמתואר לעיל קשה לסמוך שכך יקרה, לא ניתן לוותר על ערב צד ג' ולא זו בלבד שיש צורך בערב צד ג' שבית המשפט יוכל לאשר אותו כמי שיקח אחריות על החשוד ועל קיום תנאי שחרורו. אם החשוד לא יוכל לעמוד בתנאי זה, תצטרך המשטרה להביאו לפני שופט בזמן שיקבע על ידי.
אני מורה שהחשוד ישוחרר בתנאים הבאים:
1.יורחק ממגורי בית אביו ומבית מגורי גיסו במשך 10 ימים מהיום. החשוד לא יתקרב מרחק של פחות מ- 500 מ' מהמקומות האמורים.
2.החשוד לא יצור קשר בכל דרך שהיא עם אביו ועם גיסו.
3.החשוד יתייצב במשטרה כל אימת שיוזמן.
4.החשוד ימציא ערבות עצמית וערבות צד ג' להבטחת התנאים הנ"ל על סך 5,000 ₪ כל אחד. ערב צד ג' יאושר על ידי קצין משטרה או ע"י בית המשפט.
5.אם החשוד לא ישוחרר יובא לפני שופט עד 27.12.10 בשעה 10:00.
6.תינתן לחשוד להתקשר לפחות חמש שיחות לאיתור ערב ותינתן לו אפשרות להוציא את מספרי הטלפון שלו במכשיר התפוס ע"י המשטרה. ככל שהדבר ידרש החשוד יוכל להוציא חפצים אישיים לצרכיו מדירת הוריו בליווי שוטר.
ניתנה והודעה היום י"ט טבת תשע"א, 26/12/2010 במעמד הנוכחים.
שולמית דותן, נשיאה התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|