חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' דוידוב(עציר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום נתניה
54755-08-10
2.9.2010
בפני :
שירה בן שלמה

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
יוסף דוידוב (עציר)
החלטה

החלטה

בפני בקשה למעצר המשיב עד תום ההליכים בגין איומים והיזק בזדון לרכוש.

אין חולק אודות קיומן של ראיות לכאורה, גדר המחלוקת בשאלת העילה והחלופה.

משמדובר בעבירות אלימות מילולית וכלפי חפצים בתוך המשפחה, לאור עבר הכולל עבירת אלימות פיזית קיימת עילת מעצר של מסוכנות. עם זאת, יצויין כי המאסר המותנה וההתחייבות אינם חלים.

לאחר שעיינתי בתיק החקירה, מאחר והתנהגות המשיב מגלה אובססיביות ו/או קנאה בלתי ניתנת לריסון לאורך השנים, נראה כי ניתן יהיה לאיין את המסוכנות בדרך שפגיעתה בחרותו תהא פחותה.

אשר על כן, מורה על שחרור המשיב בתנאים הבאים:

נאסר על המשיב להיכנס לתחומי העיר נתניה, מקום מגורי המתלוננת ומקום עבודתה.

נאסר על המשיב ליצור עימה כל קשר בין ישיר ובין עקיף.

להבטחת קיומם של התנאים האמורים והתייצבות למשפט בכל מועד שידרש יופקד ערבון בסך 5000 ₪ ותחתם התחייבות עצמית וערבות צד ג' על סך 7000 ₪.

במידה ולא יעמוד בתנאי השחרור יוותר במעצר ויובא ביום 3.9.10 לא יאוחר מהשעה 12:00.

ניתנה והודעה היום כ"ג אלול תש"ע, 02/09/2010 במעמד הנוכחים.

שירה בן שלמה, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>