חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' גלפר

: | גרסת הדפסה
נ"ב
בית משפט השלום לתעבורה בתל אביב - יפו
1959-07-13
24.3.2014
בפני :
שרית קריספין-אברהם

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
נטליה גלפר
הכרעת-דין

הכרעת דין

>

כנגד הנאשמת הוגש כתב אישום המייחס לה גרם תאונת דרכים בגין נהיגה בקלות ראש, בשכרות ותחת השפעת משקאות משכרים, עבירה על סעיף 62(3) לפקודת התעבורה, בקשר עם סעיף 39א לפקודת התעבורה, תקנה 26(2) לתקנות התעבורה, בקשר עם סעיף 38(1) לפקודת התעבורה וסעיף 62(2) לפקודת התעבורה, בקשר עם סעיף 38(2) לפקודת התעבורה.

על פי עובדות כתב האישום, ביום 6.7.13, בסמוך לשעה 03:15, נהגה הנאשמת ברכב בתל אביב, ברחוב אלנבי, מכיוון דרום לכיוון צפון ובהגיעה בסמוך לבית מספר 51/49, סטתה שמאלה כיוון נסיעתה ופגעה במונית שנסעה אותה עת בנתיב השמאלי. כתוצאה מהתאונה, ניזוקו כלי הרכב המעורבים.

הנאשמת נהגה ברכב היותה שיכורה ונתונה תחת השפעת משקאות משכרים, לאחר שבבדיקה שנערכה לה במכשיר "ינשוף", נמצאו בגופה 1075 מיקרוגרם אלכוהול לליטר אוויר נשוף, כמות העולה על זו המותרת על פי חוק וכן ניכר היה בהתנהגותה כי היא נתונה תחת השפעת אלכוהול.

הנאשמת כפרה בכל המיוחס לה בכתב האישום.

פרשת התביעה

עדת תביעה מס' 1, רס"ל מריה גומזוב, מטעמה הוגשו המסמכים הבאים:

ת/1 – דו"ח עיכוב, ת/2 – דו"ח פעולה, ת/3 – פלטי בדיקת כיול ובדיקות עצמיות תחילת משמרת,

ת/4 – פלטי בדיקת כיול ובדיקות עצמיות סוף משמרת, ת/5 – תעודת בלון כיול, ת/6 – פלטי בדיקת "ינשוף", ת/7 - טופס דין וחשבון, ת/8 – דו"ח פעולה באכיפת איסור נהיגה בשכרות

עד תביעה מס' 2, רס"מ סימון טרטקובסקי מטעמו הוגשה הודעת הנאשמת, שסומנה ת/9

עד תביעה מספר 3, מתנדב ניסים אטש, מטעמו הוגש מזכר שסומן ת/20

עדת תביעה מספר 4, מתנדבת רונית לוי-ארוסי, מטעמה הוגש מזכר, שסומן ת/21

כמו כן, הוגשו בהסכמה המסמכים הבאים: ת/10 - דו"ח בוחן, ת/11 – לוח תצלומים, ת/12 – תרשים, ת/13 – דו"ח פעולה, ת/14 – סקיצה, ת/15 - תע"צ תקינות מכשיר, ת/16 - טופס ביקורת תקופתית, ת/17 - עותק מכרטיס מכשיר, ת/18 - תעודת בלון מעבדה, ת/19 - תעודת בלון יחידה בזמן הבדיקה והודעת המעורב בתאונה, שסומנה ת/22

מסיכום הראיות שהוגשו והעדויות שנשמעו מטעם המאשימה, הרי שלפי גרסתה, השתלשלות העניינים הייתה כדלקמן:

הנאשמת נהגה ברכב, כמפורט לעיל, בנתיב הנסיעה הימני ובהגיעה בסמוך לבתים 49-51, סטתה לפתע שמאלה כיוון נסיעתה ופגעה במונית, בה נהג אותה עת נאשף מוחמד ואשר נסעה מימינה.

כתוצאה מהתאונה, ניזוקו כלי הרכב המעורבים.

הנהג המעורב פנה לשוטר שהיה בסמוך וביקש שיסייע לו בהחלפת פרטים עם הנאשמת.

עדי תביעה 3 ו-4, הוזעקו למקום.

עד תביעה מספר 3, תיאר ב-ת/20, כי הבחין בנהג המונית המעורב, אשר סיפר לו על התאונה וטען כי הנאשמת סטתה לעברו ופגעה ברכבו.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>