אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> מדינת ישראל נ' ברדע

מדינת ישראל נ' ברדע

תאריך פרסום : 26/05/2012 | גרסת הדפסה

תו"ב
בית משפט לענינים מקומיים ראשון לציון
11661-07-11
21/05/2012
בפני השופט:
שירלי דקל נוה

- נגד -
התובע:
מדינת ישראל
הנתבע:
שמעון ברדע
הכרעת-דין,גזר-דין

נוכחים:

ב"כ המאשימה עו"ד עפרה יעקב

הנאשם בעצמו

פרוטוקול

ב"כ המאשימה:

שלחתי את הפקח האם המקום הושב לקדמותו, הוא מסר לי שלא. הנאשם ביטל מקום חניה לצורך התקנת המדרגות לג'קוזי.

הנאשם:

פניתי לאיש המקצוע שעשה את העבודות אצלי, תחילה היה חולה, תקופת עומס והוא לא יכול להגיע, אבקש ארכה לטפל בזה עם מישהו אחר, זו חניה שאף פעם לא היתה בשימוש, יש שם מלונה, עציצים, פסלים. העובדות בכתב האישום נכונות.

ב"כ המאשימה:

אבקש להרשיע את הנאשם במיוחס לו בכתב האישום.

הכרעת דין

אני מרשיעה את הנאשם עפ"י הודאתו במיוחס לו בכתב האישום, בעבירה של ביצוע עבודות הטעונות היתר ללא היתר, על פי סעיפים 145 (א) (2), 204 (א) ו- 208 לחוק התכנון והבניה, התשכ"ה – 1965.

ניתנה והודעה היום כ"ט אייר תשע"ב, 21/05/2012 במעמד הנוכחים.

שירלי דקל נוה, שופטת

גזר דין

הנאשם הורשע, עפ"י הודאתו, בעבירה של ביצוע עבודות הטעונות היתר ללא היתר.

עפ"י עובדות כתב האישום, הועדה המקומית נתנה היתר לבניית בית דו משפחתי ובצידו המערבי של הבית יועד השטח לחניית שני כלי רכב.

הנאשם התקין בשטח שיועד לחניה בריכת שחיה בגודל 2x5 מטר וכתוצאה מכך ביטל מקום חניה אחד בניגוד לקבוע בהיתר הבניה ולתוכנית המאושרת.

ב"כ המאשימה עתרה להטלת צו הריסה וקנס כספי. ב"כ המאשימה הבהירה בטיעוניה לעונש כי הבניה שבוצעה במקום השימוש במקום חניה על-פי ההיתר הינה בניגוד לדין ופוגעת באפשרות של אנשים הבאים למקום לחנות את רכבם.

הנאשם טען כי מדובר בג'קוזי ולא בבריכה וכן טען כי פנה לאיש המקצוע שהתקין וביקש ממנו לפרק את העבודות מאחר שאינו יכול לבצע זאת בעצמו.

בהתחשב בהודאת הנאשם, ולאחר ששקלתי את כלל הנסיבות לקולא ולחומרא, אני דנה את הנאשם לעונשים הבאים:

א.קנס כספי בסך 2,000 ₪ או 10 ימי מאסר תמורתו, אם הקנס לא ישולם. הקנס ישולם ב- 4 תשלומים חודשיים, שווים ורצופים החל מיום 1/7/2012 ובכל 1 לחודש עוקב. היה וסך זה שיעור משעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרתו לפירעון מיידי.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ