- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' בן שמואל
|
מ"ת בית משפט השלום חיפה |
54141-01-11
14.9.2011 |
|
בפני : שמעון שר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: גיא בן שמואל |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
בפניי בקשה לעיון חוזר בו התבקשה בקשה לשינוי התנאים אשר נקבעו על ידי בית משפט זה ביום 22.2.11 .
בינתיים בין לבין התקיים דיון בפני השופט בנגו' בתיק העיקרי ואומר כי מקריאת הפרוטוקול עולה התנהלות אשר בית המשפט רואה בה התנהלות חמורה ביותר, אשר יש בה כדי לפגום בחרותו של אדם ובזכותו לניהול הוגן של משפט.
את הדברים כתב כב' השופט בנגו' גם בהחלטתו הראשונית, ומשעיינתי בחומר ובעדויות אשר הובאו מטעם התביעה, וכמות ה"לא זוכר" שהופיע שם בחקירות הראשיות והנגדיות יש בה כדי לבוא ולהעיד דילמה אם תיק זה בכלל יוביל להרשעה לפחות בסוגיות המהותיות. אינני כמובן השופט היושב בדין אך כשופט הדן בעיון חוזר, גם ככרסום בראיות שמופעי כתמרור אדום במקרה דנן וגם חלוף הזמן כי עד מרכזי לא הופיע לדיון ולכך לא ניתנה תשובה טובה אני סבור כי הבקשה אינה משוללת יסוד. ,לצד חומרת העבירה שאינה עילת מעצר כשלעצמה ולאור התנאים אשר אותם השתתי אני סבור כי הדברים אשר ציינתי לעיל הם מסוג העובדות אשר בית המשפט לוקח שעה שהוא לוקח עיון חוזר ואם להעתר לה.
אני סבור כי במקרה דנן, ולאור העובדה כי הדיון הבא אמור להתקיים בחודש 12/11 מעצר הבית המלא יצומצם עד מאוד.
יצומצם כך שיחל משעה 23:00, ותתאפשר לו עבודה בשעות שאפשרתי במקרה דנן. שאר התנאים אשר נמצאים בסעיף 3 לבקשה לעיון חוזר ובהחלטתי ישארו על כנם, כמובן בשינויים המחוייבים במקרה דנן.
אני אציין מחוץ לדברים, כי לא ברורה לי ההתנגדות הנחרצת ואני מצפה ממשטרה ומגורמי אכיפה שידעו להתאים את עצמם להתפתחויות ולהודות כי חלה ריגרסיה בנתונים אינה בושה, ומדינה אשר יודעת להודות כי אינה יכולה לעמוד מאחורי הבקשה הראשונית שלה תוכל לבוא ולהביע את הדברים מול בית המשפט או בהסכמה מול הסנגור, ודברים שמעידים על חוזק ולא על חולשה וכך אני רואה את הדברים.
הבקשה לעיון חוזר מתקבלת בחלקה על פי ההערות אשר הערתי לעיל. מוצע למשטרה לשקול את צעדיה להמשך הדיון.
כדי להסיר ספק, פרק הזמן אשר ניתן לו הינו פרק זמן חופשי לעשות כל פעולה אשר נדרשת לו, למעט, כמובן, עליה לרכב או נהיגה או התקרבות לרכב בכל צורה שהיא למעט תחבורה ציבורית.
ניתנה והודעה היום ט"ו אלול תשע"א, 14/09/2011 במעמד הנוכחים.
שמעון שר, שופט
החלטה
נראה לי כי המסר שלי לא נקלט.
עיכוב ביצוע אינו דבר של חותמת גומי.
אני דוחה את הבקשה.
ניתנה והודעה היום ט"ו אלול תשע"א, 14/09/2011 במעמד הנוכחים.
שמעון שר, שופט התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
