חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מדינת ישראל נ' בן שבת

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום נצרת
33014-11-09
27.11.2009
בפני :
ברכה סמסון

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
גד בן שבת
החלטה

החלטה

זוהי בקשה למעצר עד תום ההליכים של המשיב. על פי כתב האישום המשיב ביצע מס' עבירות רכוש, מדובר ב4 אישומים, אשר בוצעו במהלך החצי שנה האחרונה.

המשיב הינו על גבול הקטינות, שכן גילו 18 וכחודשיים.

אין מחלוקת בדבר קיומן של ראיות לכאורה. למעשה המשיב הודה בעבירות המיוחסות לו ואף סיפר בחקירתו על מקרים נוספים אשר ביחס עליהם לא היו תלונות ספציפיות.

הגם שמדובר בבגיר אין למשיב עבר פלילי מכל סוג ואין לומר כי מדובר באותם מקרים חריגים בחומרתם או כי קיים תחכום מיוחד לביצועם והגם שמדובר במס' מקרים אינני סבורה כי במקרה זה לא ניתן להורות על חלופת מעצר.

החלופה שהוצעה הינה אחותו של המשיב אשר מתגוררת בצפת ואיננה עובדת ואני סבורה כי זו חלופה הולמת.

אני מורה על קבלת תסקיר מעצר למשיב אשר יוגש לבית המשפט ככל שניתן תוך 20 ימים.

עד לקבלת התסקיר אני מורה כי המשיב ישוחרר בתנאים מגבילים הבאים:

1. יאסר על המשיב לצאת מבית אחותו, הגב' סימה הלל, בכתובת רמת רזים רח' החרמון 23/8 צפת וזאת עד לקבלת תסקיר מעצר ולא יאוחר מיום 17.12.09.

2. נאסר על המשיב ליצור כל קשר עם המעורבים בפרשה, קרי עדי התביעה הנקובים בכתב האישום, בכל דרך לרבות אמצעים אלקטרוניים מכל סוג.

3. להבטחת קיומם של התנאים האמורים יפקיד המשיב התחייבות כספית על סך 10,000 ₪ וכן תפקיד הערבה בקופת בית המשפט סך של 10,000 ₪ לא יאוחר מיום 29.11.09. ההפקדה לא תעכב את שחרורו של החשוד.

נקבע לדיון נוסף לאחר קבלת תסקיר ביום 17.12.09 שעה 10:00 בפני שופט תורן בבית משפט השלום בצפת.

ניתנה והודעה היום י' כסלו תש"ע, 27/11/2009 במעמד הנוכחים.

ברכה סמסון, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>