מדינת ישראל נ' באסל(אסיר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום רמלה
2904-10-10
5.12.2010
בפני :
עמי קובו

- נגד -
:
מדינת ישראל
:
ח'ליל באסל (אסיר)
החלטה

החלטה

בפניי בקשה למעצרו של המשיב עד תום ההליכים בעניינו.

לאחר שנתקבל תסקיר ראשון אשר המליץ על בחינת אפשרות לקליטתו של המשיב בקהילת הדרך כאפשרות לגמילה, הוריתי כי יותר למשיב לצאת לריאיון קבלה בקהילת "הדרך".

היום התקבל תסקיר שני אשר מציין כי המשיב לא התקבל לקהילת "הדרך" ואולם שרות המבחן ממליץ על יציאתו לריאיון בקהילת "אילנות".

המבקשת מתנגדת ליציאתו של המשיב לריאיון.

לאחר ששמעתי את טיעוני הצדדים, סבורני כי יש לאפשר למשיב לצאת לריאיון הקבלה בקהילת "אילנות".

בעניין זה, אני נותן משקל משמעותי לדברים שאמרה המתלוננת בדיון הקודם בבית המשפט, כאשר ניכר היה שהמתלוננת היא בעלת הבנה עמוקה לבעיותיו של המשיב ולקשיים שמהם הוא סובל, ואף המתלוננת סברה כי הליך גמילה הינו הפתרון הראוי למשיב.

אמנם המשיב לא התקבל לקהילת "הדרך", ואולם בעניין זה אין דעתי כדעת המבקשת לפיה סיכויי הצלחת הגמילה של המשיב אינם גבוהים.

לאחר ששמעתי את המשיב עצמו, סבורני כי מן הראוי לנסות ולמצות את האפשרות לשילובו במוסד גמילה ונדמה כי האינטרס הציבורי והמתלוננת עצמו יצאו נשכרים מניסיון זה.

אשר על כן, אני מורה כי המשיב יצא מבית המעצר ביום 8.12.10 שעה 06:00.

המשיב יצא מבית המעצר כאשר הוא מלווה ומפוקח על ידי אחיו, מר באסל ראיד, ת.ז 033725060 ובכל שהותו מחוץ לבית המעצר יהיה מפוקח על ידי אחיו.

החזרה לבית המעצר תהיה לא יאוחר מהשעה 18:00.

היציאה הינה לריאיון הקבלה בקהילה הטיפולית "אילנות".

מובהר בזאת למשיב כי עליו להגיע לריאיון הקבלה ולשוב ממנו בדרך הקצרה ביותר.

בתום ריאיון הקבלה, ישוב המשיב לבית המעצר ויוותר במעצר עד להחלטה אחרת.

להבטחת חזרתו של המשיב לבית המעצר ישמשו הערבויות אשר ניתנו כבר בהתאם להחלטתי מיום 21.11.10.

לאחר התייצבותו בחזרה של המשיב בבית המעצר, ידווח השב"ס על התייצבותו לבית המשפט.

כמו כן, ב"כ המשיב ימסור על כך הודעה לבית המשפט.

שרות המבחן יגיש תסקיר משלים לאחר ריאיון הקבלה.

לאחר חזרתו של המשיב לבית המעצר, יהיה ב"כ המשיב רשאי להגיש בקשה ליציאתו של המשיב לבדיקות רפואיות באותם תנאים אשר יצא לריאיון הקבלה והחלטה בעניין זה תינתן ללא צורך בדיון המשך.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>