- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' אנידגר(עציר) ואח'
|
מ"ת בית משפט השלום אשקלון |
24314-02-10
14.2.2010 |
|
בפני : דורון חסדאי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: 1. אילנית אנידגר (עציר) 2. רולנד וימנטס (עציר) |
| החלטה | |
הדיון מתורגם לשפה הרוסית ע"י הגב' סבינה פדידה
החלטה
כנגד המשיבים הוגש ביום 14.2.10 כתב אישום המייחס להם באישום הראשון ביצוע עבירות של התפרצות לדירה וגניבה ובאישום השני ניסיון התפרצות לרכב.
בד בבד הוגשה בקשה למעצרם של המשיבים עד תום ההליכים. תיק החקירה זכור לחתום מטה בשבתו כתורן מעצרים ביום 12.2.10 עת הוגשה בקשה להארכת מעצרם ב-5 ימים.
ב"כ הצדדים טענו איש איש כמידתו בתמיכה לעמדת שולחו. ב"כ המשיבים טענו כי בנסיבות העבירות המיוחסות למשיבים אין מקום להורות על מעצרם עד תום ההליכים וכי עברם הפלילי הוא במיוחד בעבירות רכוש הינו רחוק ואינו מעיק.
ב"כ המבקשת טען כי עבירות הרכוש המיוחסות למשיבים קשורות ובעלות זיקה לצריכת הסם וכן כי יש מקום להורות על מעצרם על מנת למנוע מהם את האפשרות לבצע עבירות רכוש נוספות.
בכתב האישום מיוחסות למשיבים עבירה של גניבת טלפון סלולרי, אגב התפרצות לדירת מגורים במרכז שפירא ובאישום השני ניסיון להתפרצות לרכב כאשר מתיק החקירה עולה כי המדובר באזעקת רכב שהתחילה לפעול מבלי שיש ראיות לכך שהמשיבים או מי מהם היו ברכב עצמו פנימה.
עבירות הרכוש המיוחסות למשיבים אינן במדרג החומרה הגבוה ולאחר שנתתי דעתי לטיעוני ב"כ הצדדים ועל רקע נסיבותיהם האישיות של המשיבים ובאיזון בין האינטרסים השונים ותוך שלקחתי בחשבון כי הכלל הוא חרותו של אדם, מצאתי להורות על שחרורם בתנאים אם כי להדגיש בפניהם כי כל הפרה של תנאי השחרור תוביל למעצרם עד תום ההליכים.
אשר על כן, הנני מורה כדלקמן:
א. המשיבים ישוחררו ממעצרם בכפוף לכך שיחתמו על ערבות עצמית בסך 5,000 ₪.
ב. כמו כן המשיבים יתייצבו בכל יום בתחנת המשטרה בקרית מלאכי לחתום בפני היומנאי/הקצין התורן וזאת בין השעה 12:00 ועד 14:00.
ג.ניתן בזאת צו האוסר על המשיבים להיכנס לתחומי היישוב מרכז שפירא.
מובהר בזאת כי תנאי מתנאי השחרור הינו חובתם של המשיבים להתייצב לדיון בתיק העיקרי. כתובתם הינה אצל באי כוחם וכן מוגדרת בזאת כתובתו של המשיב מס' 1: קיבוץ גלויות 506/3 קרית מלאכי וכתובתה של המשיבה מס' 2: רחוב הרצל 1146/2 בית משפחת אניג'ר סולי.
הנני מדגיש בפני המבקשים כי ככל שימצא שהם הפרו תנאי החלטתי זו קלה כחמורה או ניצלו תנאי שחרורם לביצוע עבירות נוספות, מכל מין וסוג שהוא, עלול הדבר להוביל למעצרם עד תום ההליכים במסגרת תיק זה.
ניתנה והודעה היום ל' שבט תש"ע, 14/02/2010 במעמד הנוכחים.
דורון חסדאי, שופט
הוקלד על ידי: תמר סידרנסקי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
