- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מדינת ישראל נ' אבשייב
|
מ"י בית משפט השלום נתניה |
3976-10-10
6.10.2010 |
|
בפני : אביבה טלמור |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: נציג המשטרה – רס"ב גדעון שגן |
: יאגו אבשייב – הובא ע"י שב"ס ע"י ב"כ עו"ד שי לוי ועו"ד סיבוני |
| החלטה | |
החלטה
בפני בקשה להורות על מעצרו של החשוד למשך 6 ימים.
מדובר בבקשה שניה להארכת מעצר שהוגשה כנגד החשוד שכן ביום 4.10.10 הורה בית משפט זה על מעצרו של החשוד עד להיום.
עיינתי בבקשה ובאמור בה, בתיק החקירה המשטרתי שהוצג לעיוני על המצוי בו וכך גם עיינתי בדוח סודי שסומן 1 ובדוח סודי קודם שהוגש לעיוני במסגרת הדיון בבקשת המעצר הראשונה שהוגשה וסומן א' ושמעתי טיעוני הצדדים בפני.
אציין כפי שגם ציינתי בהחלטתי מיום 4.10.10 שעיון בתיק החקירה המשטרתי מלמד שמדובר באירוע שהתרחש בתאריך 28.8.10 אירוע חמור מאוד אשר משטרת ישראל החלה בחקירתו מייד אחרי התרחשותו שנעשו פעולות חקירה רבות וענייניות בנושא זה. שעה שבית המשפט האריך את מעצרו של החשוד עד היום היה זה כדי לבצע את פעולות החקירה כפי שהוגשו לבית המשפט בדוח הסודי שסומן א' שבית המשפט קבע שאת פעולות החקירה יש לבצע שעה שהחשוד יהיה נתון במעצר, הכל כמפורט בהחלטה מיום 4.10.10 על הנימוקים המפורטים בה.
עיון בבקשת המבקשת מלמד שמאז יום 4.10.10 ועד היום פעלה משטרת ישראל וחלה התקדמות משמעותית בחקירה. תיק החקירה מלווה ע"י פרקליטות מחוז מרכז, נדרשו השלמות בחקירה וכך גם עולה בברור שהחקירה איננה פשוטה שכן על פי חומר החקירה נעשה גם ניסיון לשיבוש הליכי החקירה ולהדחת עד. מדובר בחקירה שאיננה פשוטה וטוב שבית המשפט מלווה את החקירה באופן שיכול הוא לעקוב אחר ההתפתחות החלה וכך גם טוב עושה הפרקליטות המלווה את החקירה.
כל אותן פעולות להשלמת החקירה כפי שמתבקשות ע"י הפרקליטות ובאות לידי ביטוי בדוח הסודי שהוגש לעיון בית המשפט וסומן 1 אכן נדרשות הן. פעולות חקירה אלה יש לערוך שעה שהחשוד יהיה נתון במעצר שכן על פי חומר החקירה כבר למדים על ניסיון לשיבוש הליכי החקירה והדחת העד וכך גם לנוכח העובדה שהחשוד עצמו נחקר פעם נוספת ביום 5.10.10 שעה 13:44 בתחנת המשטרה והדברים שנאמרו על ידו באותה חקירה אשר דורשים את המשך פעולותיה של המבקשת לצורך בדיקת הנושאים שהועלו על ידו בהודעתו כאשר החשוד עצמו ציין שמצא לנכון שלא לומר חלק מהדברים עד לאותה מסירת הודעה שמסר ביום 5.10.10 כאמור והכל מפורט בהודעתו האמורה.
בנסיבות אלה ולאחר ששקלתי בזהירות יתרה כל האמור, אני מורה על מעצרו של החשוד עד ליום 10.10.10 שעה 12:00.
ניתנה והודעה היום כ"ח תשרי תשע"א, 06/10/2010 במעמד הנוכחים.
אביבה טלמור, שופטת בכירה
הוקלד על ידי: נאוה לוי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
