מ"ת 54967-05-16 מדינת ישראל נ' אמסלם
|
מ"ת בית משפט השלום אילת |
54967-05-16
13.11.2016 |
|
בפני השופט: ליאור ברינגר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
מבקש: משה אמסלם |
משיבה: מדינת ישראל |
| החלטה | |
המבקש נעצר עד תום ההליכים בגין עבירת אלמ"ב וביום 26.5.2016 שוחרר למעצר בית מלא בעיר חיפה לאחר שנבחנו ואושרו על ידי ביהמ"ש מפקחים מטעמו.
ביום 29.6.2016 הוקלו תנאי מעצרו של המבקש למעצר לילי ובתנאי שלא יעבור את אשדוד דרומה. ואף בהמשך, ביום 31.8.2016, הורה כב' השפט טייב על חזרתו של המבקש לאילת למעצר בית בין השעות 18:00 עד 8:00.
ביום 21.9.2016 נעצר המבקש בגין הפרת הוראה חוקית וביום 22.9.2016 ניתנה החלטה לפיה ישוב למעצר בית מלא 24 שעות בבית אחיו בחיפה וכן נאסר עליו להימצא דרומית מהעיר תל אביב.
ביום 21.10.2016 נעצר שנית בגין הפרת הוראה חוקית לאחר שיצא מהארץ למספר ימים ללא אישור וללא פיקוח ושוחרר שנית לתנאי מעצר בית מלא כאמור בהחלטה מיום 22.9.2016.
כעת עותר המבקש להתייצב לדיון שנקבע לו ליום 14.11.2016 הן בתיק העיקרי והן בתיק המעצר כאשר הוא מלווה במפקחת חדשה אותה מבקש להוסיף בטרם נבדקה ואושרה על ידי ביהמ"ש מאחר ולטענתו המפקחים שאושרו אינם יכולים ללוות אותו לדיון.
במהלך הדיונים הרבים בעניינו של המבקש הובהר והוסבר למפקחים פעם אחר פעם כי מדובר בהליך שיכול ויתמשך מספר חודשים על כל המשתמע מכך והם הסכימו והתחייבו לעמוד בתנאים שאם לא כן לא היו מאושרים כמפקחים על ידי ביהמ"ש.
בתיק לא הוגשה כל בקשה או עמדתם של מי מהמפקחים בתצהיר ביחס לטענה כי אינם מסוגלים להתייצב לדיון עם המבקש והסיבה לכך.
יתרה מזאת, המבקש אשר עותר כי המשיבה תבדוק את רישומה הפלילי של המפקחת המוצעת עוד בטרם התקיים דיון וזאת כדי שתוכל ללוות אותו לדיון לא הגיש מטעמה תצהיר על פיו מבקשת לשמש כמפקחת מטעמו או לכל הפחות כי מסכימה שיבדקו את רישומה הפלילי. בעצם אין לביהמ"ש או למשיבה כל אינדיקציה לכך שהמפקחת המוצעת אכן מסכימה לשמש כמפקחת או שרישומה הפלילי ייבדק פרט לטענות המבקש.
מכל המקובץ הבקשה נדחית.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|