חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מ"ת 4710-01-15

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום תל אביב - יפו
4710-01-15
26.4.2015
בפני השופט:
ישראל ויטלסון

- נגד -
המבקש:
סגל גיל
עו"ד חן רוימי ממשרדו של בלומנפלד
המשיבה:
מדינת ישראל
החלטה

בפני בקשה לעיון חוזר בהחלטה הנוגעת למעצר המבקש, על פי סעיף 52(א) לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - מעצרים), התשנ"ו -1966.

ביום 18.01.15, הוריתי כי המבקש ישהה במעצר בית מלא, בפיקוחם של מפקחים וערבויות נוספות , כפי שפורטו בהחלטתי בפרוטוקול הדיון.

ביום 19.04.15 הגיש ב"כ המבקש בקשה לעיון חוזר בהחלטתי, בה הוא עותר לשחרורו של המבקש בשעות היום בין השעות 08:00 - 19:00 , זאת לצורך חיפוש עבודה והתאווררות.

נגד המבקש הוגש כתב אישום לפיו, בתאריך 16.1.15 בסמוך לשעה 01:00 נהג ברכב פרטי מסוג קרייזל מ.ר 31-514-73 ברחוב לוי אשכול לכיוון דרום בחולון. המבקש לא ציית לאות עצור של שוטר במדים אשר עמד במחסום לאיתור נהגים שיכורים, הגביר את מהירותו וחלף על פניו של השוטר כאמור מבלי לעצור במקום. בהמשך לא נענה להוראות השוטר אשר דלק אחריו, והורה לו לעצור ע"י קריאות במערכת הכריזה. נעצר לבסוף רק אחרי שנחסם מסלול נסיעתו ע"י ניידת המשטרה.

מפיו של המבקש נדף ריח אלכוהול חזק , והתנהגותו הייתה רדומה, לכן בוצעה בדיקת מאפיינים שתוצאותיה : במבחן העמידה- התנדנד. במבחן הליכה על קו - לא הצמיד עקב לאגודל, וטעה בספירת הצעדים. במבחן הבאת האצבע לאף - ביצע את המבחן בהצלחה. ההתרשמות הכללית של השוטר הייתה - הנהג נראה תחת השפעת אלכוהול בינונית. בהמשך נבדק המבקש במכשיר "הינשוף" ונמצא ערך של - 375 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אחד של אוויר נשוף. מידה המלמדת על נהיגה בשכרות.

המבקש נהג בזמן שהיה פסול מנהיגה בשלושה תיקים:

  1. בתיק - 3641/04, בית משפט לתעבורה בנצרת בתאריך 11.4.04, נפסל למשך שנתיים, שלא בנוכחותו. בתאריך 3.6.10 הודע למבקש ע"י שוטר, על היותו פסול לנהיגה, אך המבקש לא הפקיד את רישיונו כנדרש.

  2. בתיק - 4354-07-09, בית משפט לתעבורה בעכו בתאריך 14.12.09, נפסל למשך שלושה חודשים. בתאריך 3.6.10 הודע למבקש ע"י שוטר, על היותו פסול לנהיגה, אך המבקש לא הפקיד את רישיונו כנדרש.

  3. בתיק- 1919-06-10 בית משפט לתעבורה בתל אביב בתאריך 10.11.10, נפסל למשך שנתיים.

    לא זאת אף זאת, רישיון הנהיגה של המבקש פקע מתאריך 15.5.06.

    על פי חומר החקירה בתיק משטרה מס' - 22176/15 , יש ראיות טובות להביא להרשעתו של המבקש בדין.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>