מ"ת 29084-11-16 מדינת ישראל נ' אוחיון(עציר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום אשקלון
29084-11-16
28.11.2016
בפני השופט:
אמיר דהאן

- נגד -
מבקשים:
מדינת ישראל
משיבים:
דוד מאיר אוחיון (עציר)
החלטה


 

בפניי בקשת המאשימה לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים כנגדו.

 

הנאשם דוד מאיר אוחיון  יליד 1966 מהעיר קרית מלאכי, נעצר ביום 1-11-16 וכתב אישום הוגש נגדו ביום 13-11-16.

 

כתב האישום:

כתב האישום מייחס לנאשם אוחיון ולנאשם עימו רביבו מספר אישומים:

 

באישום הראשון:

מיוחס לנאשם רביבו ולנאשם אוחיון כי ביום 1-11-16 פרצו לדירה באור יהודה, כך שאוחיון נכנס לדירה ורביבו היה תצפיתן, גנבו שטר של 2 דולר שהיה על רצפת הבית והחזיקו כלי פריצה ברכב.

 

באישום השני: 

מיוחסת לנאשמים רביבו ואוחיון פריצה לדירה באשדוד וגניבה של טאבלט לבן והכל ביום 7/8/16.

 

באישום השלישי:

מיוחסת לנאשמים רביבו ואוחיון פריצה לדירה באמצעות כניסה במפתח שהיה בארון החשמל, [ביום 06/10/2016], המדובר היה בדירת של בנות שירות לאומי. רביבו שימש כתצפיתן, אוחיון נכנס לדירה, והשניים גנבו תכשיטים ששייכים לאחת המתלוננות שהתגוררה בדירה.

 

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>