חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מ"ת 13723-11-14 מדינת ישראל נ' בן חיים(עציר)

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום ירושלים
13723-11-14
12.11.2014
בפני השופט:
אביטל חן

- נגד -
המבקשת:
מדינת ישראל
המשיב:
יוסף חיים בן חיים (עציר)
החלטה
 

 

בפניי בקשה להורות על מעצרו של המשיב עד תום ההליכים בעניינו.

כנגד המשיב, יליד 1993, הוגש כתב אישום המייחס לו עבירות של התפרצות לבית מגורים וגניבה.

 

בהתאם לעובדות כתב האישום, התפרץ הנאשם ביום 31.10.14 לבית משפחה במודיעין עילית.

המשיב חדר לתוך הבית דרך חלון חדר השינה על ידי כך שהרים את התריס ונכנס לבית.

על פי הטענה, גרם המשיב לאי סדר רב בבית, ובסופו של דבר, גנב מן המתלוננים חמש שרשראות, טבעת, עגילים, תליון, חנוכיות מכסף ועוד כהנה וכהנה פריטים המגיעים כדי 18 פריטים בסה"כ.

 

המשיב יצא מן הדירה ועל פי הטענה החביא חלק מהשלל בשקית בסמטה סמוכה למבנה ,וחלק נוסף בשקית אחרת שאותה הטמין בארון חשמל באחד הבתים הסמוכים.

עוד נטען בכתב האישום כי בנסיבות האמורות, התחפש המשיב לאדם בעל חזות חרדית, כאשר הוא חובש לראשו מגבעת ופניו מוסתרות בצעיף.

 

טוענת ב"כ המבקשת כי המשיב זוהה על ידי מספר אנשים אשר מכירים אותו ,וציינו כי בנסיבות שבהם הבחינו בו, היה מחופש לאדם חרדי, ולהודעת עד לפיה המשיב הוא זה שהניח את השקית שבה נמצא הרכוש הגנוב.

עוד מסבירה ב"כ המבקשת כי ממצאי DNA אשר על פי החשד שייכים למשיב, נשלחו לבדיקה ואולם תוצאותיהם טרם נתקבלו, אלא שהמבקשת נאלצה להגיש כתב אישום ולא יכלה להמתין עוד להגעת התוצאות.

 

ב"כ המשיב טוען כי הראיות כנגד מרשו הינן ראיות נסיבתיות בלבד, ולמרות שהתיק מעלה חשד עדיין אין ראיות לכאורה להוכחת טענותיה של התביעה .בנסיבות העניין, נוכח חולשת הראיות ראוי לשחרר את המשיב.

 

דיון

המשיב זוהה בזמנים הרלוונטיים לכתב אישום זה , סמוך מאוד לדירה שנפרצה כאשר הוא מחופש לאדם חרדי ,וזאת על ידי אנשים אשר הכירו אותו הכרות מוקדמות ויודעים כי אין הוא לבוש בדרך כלל בצורה זו.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>