חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מ.י. תביעות לכיש-שלוחת אשקלון נ' אמבאי

: | גרסת הדפסה
מ"ת
בית משפט השלום אשקלון
2975-09
18.4.2010
בפני :
דינה כהן

- נגד -
:
מ.י. תביעות לכיש-שלוחת אשקלון
:
אשר אמבאי (עציר)
החלטה

נוכח מתורגמן לשפה האמהרית מהרט גרמי

החלטה

בתאריך 15.2.2010 ניתנה החלטה באשר לעילת המעצר תוך התייחסות לעברו הפלילי של המשיב ובהחלטה קודמת מיום 27.12.09 אף נדרשתי לשאלת הראיות.

היום נשאלת השאלה האם ניתן להבטיח את מטרת המעצר בחלופה שפגיעתה בחרות המשיב פחותה. שרות המבחן עתר לדחיה בת שבועיים נוספים להגשת תסקיר מהותי נוסף.

שרות המבחן העריך רמת סיכון גבוהה והתייחס בעבר לכך שאמו של המשיב אינה מתאימה לשמש כחלופה למעצר. מדובר במתלונן המוכר למשיב והמצויים ביחסי מתיחות ועל רקע הויכוח פגע לכאורה המשיב במתלונן באופן המפורט בכתב האישום, תוך שהוא גורם לו חבלה של ממש.

לחובת המשיב 6 חודשי מאסר על תנאי, 5 רישומים פליליים לרבות בעבירת תקיפה הגורמת חבלה של ממש משנת 2002.

בתאריך 7.4.2010 התייצב מכרו של המשיב מר אברהם טספיה שהותיר רושם חיובי. יחד עם זאת, לא היה בידו לפקח באופן מלא על המשיב.

לאחר שבחנתי את ההצעה לפי ישהה המשיב באילת, אצל חברו אברהם טספיה, שוכנעתי כי בשלה העת להורות על שחרורו של המשיב, הן בשל הריחוק הגיאוגרפי ממקום מגורי המתלונן, שכאמור בינו לבין המשיב קיים סכסוך והן משום שבתנאים נוספים שיקבעו, נראה כי ניתן לפקח על המשיב באופן שניתן יהיה להביא לידיעת משטרת ישראל דבר כל הפרה, באופן מיידי.

שוכנעתי כי בקביעת חובת התייצבות במשטרת ישראל מידי יום באילת, על כי ניתן לקיים מידת פיקוח ראויה על המשיב, בד בבד עם פיקוחו של הערב שיש בה כדי להביא לאיזון בין הצורך בשמירה על שלום הציבור מפני מסוכנותו, לבין הפגיעה בחרות המשיב.

לכן הנני מורה על שחרורו בתנאים כדלקמן:

המשיב ימצא במעצר בית במלון נוף המפרץ חדר 705, אילת, בין השעות 16:00 ועד 08:00.

המשיב יחתום על ערבות עצמית על סך 10,000 ₪ להבטחת תנאי השחרור.

תחתם ערבות צד ג' במשטרת אילת על סך 5,000 ₪ על ידי אברהם טספיה,להבטחת תנאי השחרור.

נאסר על המשיב לצאת את העיר אילת אך המשיב יהא רשאי לצאת את מעצר הבית בליווי ערב ובפיקוחו.

המשיב מחוייב להתייצב במשטרת אילת בשעה 12:00 מידי יום עד להחלטה אחרת.

מובהר לערב כי עליו לדווח מיידית דבר כל הפרה למשטרת ישראל ולהימצא במחיצת המשיב למעט בשעות עבודתו של הערב.

נאסר על המשיב ליצור כל קשר ישיר או עקיף עם המתלונן.

ככל שהמשיב ימצא מקום תעסוקה, יהא רשאי לפנות בבקשה לבימ"ש.

נאסר על המשיב לצרוך אלכוהול ועל הערב להבטיח זאת.

עותק ישלח לשרות המבחן המופטר מהגשת תסקיר.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>