מ.י. תביעות לכיש-שלוחת אשדוד נ' דזנאשוילי

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום אשדוד
2804-09
3.8.2010
בפני :
גילת שלו

- נגד -
:
תביעות מחוז הדרום -שלוחת אשדוד
:
דוד דזנאשוילי
החלטה

החלטה

מעיון בתיק עולה כי כב' השופטת לביא החליטה להוציא צו הבאה כנגד הנאשם ממנו ישתחרר אם יפקיד סך של 3,000 ₪.

הנאשם טוען כי לא קיבל הזמנה לדיון אולם מעיון של בית המשפט עולה כי הוא קיבל שתי הזמנות לשני דיונים, האחת באמצעות גרושתו והשנייה באמצעות בתו, אך לא התייצב לדיונים.

לא ניתן לקבל את עתירתו של הנאשם שכן מדובר בהמצאה כדין ואין לו להלין אלא על עצמו על כך שבני משפחתו אינם מוסרים לו הודעות.

בנסיבות אלו, אין מקום לשחרר את הנאשם ללא הפקדה.

לאור מצבו הכלכלי הנטען של הנאשם, אני מורה כי הוא ישוחרר אם יפקיד סך של 1,000 ₪ במזומן.

לא יופקד הסכום- הנאשם ייעצר ויובא בפני שופט תורן בתוך 24 שעות.

הובהר לנאשם כי עליו להתייצב לדיון שנקבע בפני כב' השופטת לביא ביום 19/9/10 בשעה 09:30 בבית המשפט באשדוד וכי אם לא יתייצב ניתן יהיה לחלט את הפיקדון.

ניתנה והודעה היום כ"ג אב תש"ע, 03/08/2010 במעמד הנוכחים.

גילת שלו, שופטת

הוקלד על ידי: שניר נסימי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>