מ.י. פרקליטות מחוז ת"א-מיסוי וכלכלה נ' ג'רבי ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
40131-08
21.12.2009
בפני :
עודד מודריק

- נגד -
:
מ.י. פרקליטות מחוז ת"א-מיסוי וכלכלה
:
1. יעקב ג'רבי
2. י.מ שירות עדיף בע"מ

החלטה

החלטה

בא כח הנאשמים הסביר מדוע מן הראוי שבשלב הזה לא יפתח ההליך של בדיקת טיבם של השיקים שנמסרו על ידי הנאשם ושלפי טענתו היו שיקים אישיים (מהלך שיצריך מספר חודשים) והציע שההחלטה בעניין הזה תתקבל ב-19.1.10 וכי ביני לביני לא יתקיימו דיוני בית המשפט.

אני מקבל את ההערה, מה גם שהתובעת מסכימה לכך. אעיר שנטייתי היא לקבל את שיטת הבדיקה שהציעה התביעה כשיטת ביניים ושאת פירוט מסגרת הזמן הדרושה לכך קיבלתי באחרונה מן התביעה בהודעה בכתב.

לפיכך בטלים הדיונים הקבועים מכאן ועד ה-18.1.10. הדיונים יתחדשו אם לא תהיה החלטה אחרת ביום 19.1.10 בשעה 09.30.

ניתנה והודעה היום ד' טבת תש"ע, 21/12/2009 במעמד הנוכחים.

עודד מודריק, שופט

הוקלד על ידי: חסידה כהן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>