ת"פ
בית משפט השלום נצרת
|
3410-05
27/06/2010
|
בפני השופט:
כרמלה רוטפלד-האפט
|
- נגד - |
התובע:
מ.י. משטרת נצרת - תביעות מרחב עמקים
|
הנתבע:
1. אלכסנדר וורונצוב – ההליכים מותלים בהתאם להחלטה מיום 09.12.07 2. מיכאל וינוגרדוב
|
החלטה,הכרעת-דין,גזר-דין |
החלטה
אני מורה על חידוש ההליכים בעניינו של הנאשם 2, כפי המבוקש.
ניתנה והודעה היום ט"ו תמוז תש"ע, 27/06/2010 במעמד הנוכחים.
כרמלה רוטפלד-האפט, שופטת
הכרעת דין
לאור הודאת הנאשם בעובדות כתב האישום הנני מוצאת אותו אשם בעבירות אשר יוחסו לו בכתב האישום ובהתאם הנני מרשיעה אותו בביצוע עבירות של פריצה לבניין שאיננו דירה וביצוע גניבה בצוותא והיזק לרכוש במזיד בצוותא.
ניתנה והודעה היום ט"ו תמוז תש"ע, 27/06/2010 במעמד הנוכחים.
כרמלה רוטפלד-האפט, שופטת
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו בביצוע עבירות של פריצה לבניין שאיננו דירה וביצוע גניבה בצוותא והיזק לרכוש במזיד בצוותא.
הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון לעניין העונש.
בהתחשב, בהודאת הנאשם ובנסיבותיו האישיות, כמו כן בהתחשב בטיעוני הצדדים לעונש לרבות טיעוניהם לקבלת הסדר הטיעון שנערך ביניהם, ובשל הטעם כי הנני מוצאת שיש בהסדר זה כדי לעשות איזון ראוי בין טובת ההנאה שניתנה לנאשם ובין אינטרס הציבור הנני רואה לנכון לאמץ הסדר הטיעון כפי שהושג בין הצדדים.
אשר על כן אני משיתה על הנאשם את העונשים הבאים:
א.12 חודשים מאסר על תנאי לתקופה של 3 שנים והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור בתוך תקופת התנאי עבירה מן העבירות נשוא הרשעתו בפני ויורשע בגינה בין בתקופת התנאי ובין לאחריה.
ב.קנס בסך 2,000 ₪ או 20 ימי מאסר תמורתו. הקנס ישולם ב - 10 תשלומים חודשיים שווים ורצופים החל ביום 01.09.10.
אי תשלום אחד במועדו יעמיד את יתרת הקנס לפירעון מידי.
ג.תשלום פיצוי למתלונן מוריס ממיסטלוב בסך 500 ₪. הפיצוי ישולם ב - 2 תשלומים חודשיים שווים ורצופים החל ביום 01.08.10. אי תשלום אחד במועדו יעמיד את יתרת הפיצוי לפירעון מידי. הפיצוי יופקד בגזברות ביהמ"ש ויועבר על ידה למתלונן על פי פרטיו הרשומים בסעיף 1 לרשימת עדי התביעה שבכתב האישום.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בנצרת תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום ט"ו תמוז תש"ע, 27/06/2010 במעמד הנוכחים.
כרמלה רוטפלד-האפט, שופטת
הוקלד על ידי: יבגניה דורין-מלמוד