- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
מ.י. מדור תביעות פלילי ת"א נ' בן ארויה
|
ת"פ בית משפט השלום תל אביב - יפו |
1065-08
25.3.2010 |
|
בפני : אביחי דורון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מ.י. מדור תביעות פלילי ת"א |
: משה בן ארויה |
| החלטה | |
החלטה
בתיק זה התקיימו עד היום 14 דיונים, כולל הדיון דהיום.
בדיון הקודם התייצב הנאשם באיחור לאחר שאמר כי הסניגור מסר לו שהדיון יתקיים בשעה 11:00 ולא בשעה 08:30 ובהעדר התייצבות סימולטנית לשניהם נדחה הדיון, בנוכחותו של עו"ד צברי ובהתאם ליומנו, להיום בשעה 08:30.
בקשה שהוגשה על ידי עו"ד צברי לדחיית מועד הדיון, ביום 21.3.10, ובא נטען כי עו"ד צברי זומן להופיע היום בשעה 9:00 בבית משפט השלום בירושלים בעניינו של עצור, נדחתה על ידי, בהחלטתי קבעתי כי מועד הדיון בתיק נקבע זה מכבר, כמות הישיבות בתיק אינה מאפשרת דחייתו ואם נמצא כי קיימת התנגשות בין מועד הדיון בתיק זה למועד הדיון בתיק אחר, היה על הסניגור להימנע מלקבל יצוג בתיק.
משכך, הגיש עו"ד צברי בקשה לאחר את שעת הדיון לשעה 13:00, אף בקשתו זו נדחתה, אך בית המשפט דחה את הדיון לשעה 11:00.
בשעה 11:00 הופיע מתמחה ממשרדו של עו"ד צברי, שלא במדי משפט, והודיע בשמו של עו"ד צברי כי לא יגיע עד שעת הדיון שנקבעה אלא רק בשעה 13:00.
יש לראות בחומרה גדולה ביותר את העובדה שעו"ד צברי החליט לעשות דין לעצמו ולשעבד את מועדיו של בית המשפט לפי נוחיותו וסדר יומנו הפרטי.
אני שב ומדגיש, כי בית המשפט הנחה את עו"ד צברי להגיע בשעת הדיון המקורית, ובאם נוצרה התנגשות בין מועד הדיון בתיק דנן למועד דיון בתיק אחר, חדש, שעו"ד צברי קיבל על עצמו את היצוג בו, היה על עו"ד צברי להימנע מקבלת היצוג בתיק החדש.
מכל מקום, השעה כעת 13:12. עורך דין צברי טרם הופיע לדיון.
מזכירות בית המשפט תעביר העתק של פרוטוקול הדיון לסנגורית הציבורית המחוזית, אשר תבחן את השתלשלות הדברים בתיק ותודיע לבית המשפט את ממצאיה ואת עמדתה לגבי ניהול תיק זה על ידי הסניגור.
הדיון בתיק יידחה ליום 6.5.10 בשעה 8:30.
בישיבה הבאה תידון שאלת הטלת הוצאות אישיות על עו"ד צברי, בהתחשב בכך שבית המשפט נאלץ לדחות פעם נוספת את הדיון בתיק זה בעטייה של התנהלותו.
ניתנה והודעה היום י' ניסן תש"ע, 25/03/2010 במעמד הנוכחים.
אביחי דורון, שופט
הוקלד על ידי: שרון הבי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
