חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

מ.י. לשכת תביעות שרון - פלילי נ' פרדזב ואח'

תאריך פרסום : 09/03/2010 | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום נתניה
3832-08
02/03/2010
בפני השופט:
חגי טרסי

- נגד -
התובע:
מ.י. לשכת תביעות שרון - פלילי
הנתבע:
1. רחמן פרדזב
2. רומן צרקוב (אסיר) – נדון

גזר-דין

גזר דין

הנאשם הורשע על פי הודאתו בכתב אישום מתוקן אשר ייחס לו החזקת 30 גר' חשיש לשימוש עצמי במאי 2008.

בעניינו של הנאשם התקבל תסקיר מטעם שירות המבחן ממנו עולה כי מדובר בצעיר כבן 25 אשר חרף רקע משפחתי קשה מצליח בד"כ לתפקד באופן תקין, עובד ומתפרנס. גם גיליון הרישום הפלילי, הכולל 4 הרשעות קודמות, מתוכן 2 בעבירות דומות, מצביע על התמתנות משמעותית ומאז שנת 2003 ועד לאירוע הנוכחי לא נפתחו תיקים פליליים נוספים. יחד עם זאת, סבר שירות המבחן, כי מאחר ומדובר בהרשעה שלישית בעבירת החזקת סם, יש מקום לשלב את הנאשם בטיפול בתחום ההתמכרות.

נוכח קשייו של הנאשם ומחויבותו למקום עבודתו, נמצא על ידי הצדדים פתרון אלטרנטיבי, אשר במסגרתו התבקש הנאשם להציג מס' בדיקות שתן נקיות לאורך תקופה. כיום מוסרים לי הצדדים כי הנאשם אכן עשה כך, וניתן להניח כי בשלב זה בחייו אינו עושה עוד שימוש בסמים.

בנסיבות אלה הגיעו הצדדים להסדר במסגרתו הם עותרים במשותף להארכת תוקפו של מאסר על תנאי למשך 5 חודשים אשר הינו בר הפעלה בגין האירוע שבפני, ולהטלת קנס כספי בסך 2500 ₪ ופסילת רישיון נהיגה בפועל.

לאור הנסיבות שפורטו לעיל, ובהתחשב בעבירה בה הורשע הנאשם ובנכונותו להודות במיוחס לו, על אף קשיים ראיתים, אני סבור שההסדר שגובש בין הצדדים הולם ועל כן אכבדו.

לאור כל האמור לעיל אני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:

1.אני מורה על חידוש תוקפו של מאסר על תנאי למשך 5חודשים שהוטל על הנאשם במסגרת ת.פ 2452/05 מבימ"ש השלום בכפ"ס, למשך שנתיים מהיום.

2.הנאשם ישלם קנס כספי בסך 2500 ₪ או 50 ימי מאסר תמורתו.

הקנס ישולם ב- 5 תשלומים חודשיים שווים ורצופים החל מיום 10/4/10.

3.אני פוסל את הנאשם מלהחזיק או לקבל רישיון נהיגה למשך 3 חודשים בפועל. על הנאשם להפקיד את רישיונו כדין במזכירות ביהמ"ש, כתנאי לתחילת מניין ימי הפסילה.

הפסילה תחל היום.

מוצגים: מבחנה וסמים יושמדו, יומן ומכשיר טלפון נייד יוחזרו לבעלים ובהעדרם יושמדו.

זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בתוך 45 יום מהיום.

ניתנה והודעה היום ט"ז אדר תש"ע, 02/03/2010 במעמד הנוכחים.

חגי טרסי, שופט

הוקלד על ידי: יפה אטלן

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ