מ.י. ו.מ.לתכנון ובניה מבוא העמקים נ' בסול
|
חע"מ בית משפט השלום בית שאן |
21085-07
7.11.2010 |
|
בפני : עיריה מרדכי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מ.י. ו.מ.לתכנון ובניה מבוא העמקים |
: פאטמה בסול |
| גזר-דין | |
גזר דין ופסק דין
הנאשמת הורשעה על פי הודאתה בעבירות המיוחסות לה בכתב האישום. המדובר, בעבירה של אי קיום צו בית משפט שניתן בת.פ 1415/02 ביום 7.7.04, הכל כמפורט במסמכי אותו תיק (ת/1). הצו לא קויים על ידי הנאשמת עד היום על אף שעבר זמן רב מאז, דבר שהוביל לנקיטת ההליכים בתיק זה. ניתן לראות שבתיק המקורי ההליכים התנהלו תקופה ארוכה, הנאשמת ביקשה שהות לבדוק אפשרות הריסה, אחר כך הוגשו תעודות מחלה למיניהם עקב היותה חולה ולבסוף לאחר הוצאת צווי הבאה לא מעטים התייצבה הנאשמת והסתיים הדיון בעניינה.
מאז הצו לא קויים והנאשמת ממשיכה להתבגר בשנים. גם בתיק זה ההליכים מתנהלים מאז 12.07 עד היום בגין דיונים רבים שבהם הנאשמת לא הופיעה לדיון ועל אף שנרשמה הודאתה עוד ב-6.08 התיק מסתיים רק היום.
בהתחשב בטיב המבנה ונסיבותיה האישיות ב"כ המאשימה לא ביקש למצות ע מה את הדין על אף חומרת העבירה והזמן שעבר מאז מועד גילוי הבניה ומועד כניסת הצו לתוקף עד היום. אכן הוגשה בקשה להיתר שעל פי האמור בנ/1 אושרה בתנאים ביום 9.2.10. בנה של המופיע ומוכן לקבל על עצמו את ביצוע הצו שניתן נגד אמו בתיק המקורי.
בנסיבות המתוארות ועל אף חומרת העבירה לא אמצה עם הנאשמת את הדין. ב"כ המאשימה אף לא ביקש את הפעלת ההתחייבות שנחתמה על ידיה בסך 6,000 ₪ בתיק המקורי.
לאור כל האמור, ולאחר ששמעתי ושקלתי את טיעוני הצדדים הנני מטילה על הנאשמת עונשים כדלקמן:
1.תשלום קנס בשיעור 3,500 ₪ או 35 ימי מאסר תחתיו.
הקנס ישולם ב -7 תשלומים חודשיים, שווים ורצופים, הראשון לא יאוחר מיום 1.12.10 והאחרים לא יאוחר מה-1 לכל חודש שלאחריו.
לא ישולם תשלום במועד יעמוד מלא הקנס לתשלום מיידי.
באם הנאשמת הפקידה סכום בגין צו הבאה, יקוזז הסכום מהקנס.
2.אני מחייבת את הנאשמת לחתום על התחייבות כספית בסך 8,000 ₪, להימנע, תוך 3 שנים מיום ,מלעבור עבירה על סעיפים בהם הורשעה.
באם תסרב לחתום על ההתחייבות תיאסר ל-20 ימים או עד שתחתום לפי המוקדם.
3.לאור הסכמת הצדדים שפורטה לעיל ניתן זה צו הריסה ללא הרשעה שהינו צו זהה לצו שניתן נגד הנאשמת בתיק המקורי לביצוע על ידי בנה מר גאד בסול ת.ז 0598766105 בתוך 15 חודש מהיום זולת אם יוצא עד לאותו מועד היתר כדין. המועד לביצוע הצו על ידי הנאשמת יוארך למשך אותה תקופה.
4.המזכירות תדאג לסריקת ת/1 ונ/1 לתיק המוצגים בתיק האלקטרוני של תיק זה וכן לסריקת כתב האישום בתיק זה לתיקיית כתבי הטענות במסגרת הליכי סגירת התיק.
הודעה והוסברה זכות הערעור תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום ל' חשון תשע"א, 07/11/2010 במעמד הנוכחים.
עיריה מרדכי, שופטת
הוקלד על ידי: איריס הרוש התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|