מ.י. המחלקה לחקירת שוטרים נ' קמחי ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום באר שבע
943-09
14.9.2010
בפני :
אור אדם

- נגד -
:
מ דינת ישראל - המחלקה לחקירת שוטרים
:
1. עמיר קמחי - בעצמו
2. דורון דנינו - נדון

החלטה

החלטה

1.בדיון ביום 24/2/10 התחייב ב"כ הנאשם להגיש בקשה לגילוי חומר חקירה בתוך עשרה ימים. הדיון נדחה לתקופה ממושכת של שבעה חודשים, על מנת להשלים את כל הדרוש וליתן מענה מפורט לכתב האישום.

2.היום שמענו מב"כ הנאשם כי בקשה כזו הוגשה, לדברי המאשימה באיחור ניכר שבוע טרם הדיון ולאחר מכן נמשכה.

3.נמצא איפוא כי התנהלות ההגנה בתיק איננה ראויה. ההגנה לא עמדה בהתחייבותה היא בדיון הקודם ואף לא ביקשה הארכות בעניין זה.

4.לפנים משורת הדין ניתנת ארכה אחרונה להשלמת כל ההליכים המקדמיים, כאשר בדיון הבא לא תינתנה הארכות נוספות ויינתן מענה מפורט ובמידת הצורך דיון בהתאם לסעיף 144 לחסד"פ.

5.על ב"כ הנאשם לעשות את כל הנדרש לגבי הגשת שבכוונתו להגיש עד ליום 10/10/10.

6.קובע למענה נוסף ולדיון מפורט לפי סעיף 144 לחסד"פ ביום 24/10/10 בשעה 08:30.

7.הודע לנאשם שעליו להתייצב לדיון שאם לא כן המשפט יתקיים בהעדרו, או שיוצא לו צו הבאה.

ניתנה והודעה היום ו' תשרי תשע"א, 14/09/2010 במעמד הנוכחים.

אור אדם , שופט

הוקלד על ידי: רחל עמר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>