- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
לויטה ואח' נ' אגודת הכורמים הקואופרטיבית
|
ת"צ בית המשפט המחוזי מרכז |
32223-03-10
3.7.2011 |
|
בפני : אסתר שטמר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. יוסף גדעון לויטה 2. יהודה אייזנשטיין 3. מרדכי איזנשטין 4. חיים בחור 5. קציעה גיווין 6. יצחק לויטה 7. אמנון צור 8. מתתיהו תמשס 9. שלמה דהן 10. חוה רביב גיסין 11. אברהם מנדלוביץ שקד 12. עמיהוד כוכבי |
: אגודת הכורמים הקואופרטיבית |
| החלטה | |
החלטה
1.מתשובת המשיבה להודעת המבקשת בקשר עם המשך ההליך למדתי כי בפי המשיבה טענות שנוגעות לגיבוש הקבוצה וליחס בינה לבין קבוצות אחרות שמרכיבות את המשיבה. משביקשתי להבין כיצד הדבר משליך על התביעה שלפני בשלב זה, שלאחר אישור התובענה הייצוגית, הבהיר ב"כ המשיבה כי טענותיו מכוונות לשלב התביעה העיקרית. לטענתו, בשלב זה לא נקבע כי המבקשים קופחו על ידי אגודת הכורמים, והדבר נתון עדיין לדיון, מה גם שהמשיבה טרם הגישה כתב הגנה. כלומר, שאין בכוונתו לשוב לשלב אישור התובענה.
2.יומיים לפני הדיון הוגשה בקשה של חברים אחרים באגודה השיתופית להצטרף להליך. מובן כי על המבקשים להידרש לכך (לאחר שהמשיבה הסכימה).
3.בשים לב לשאלות המשפטיות הפתוחות בעיקר, וגם בשים לב לאופן חישוב הנזק – ככל שנגרם – הוצע לצדדים לפנות לגישור. ב"כ המבקשים מסכים לכך וב"כ המשיבה מבקש שהות לשקול את ההצעה. בשים לב לתוחלת ההתדיינות ועלותה – נדמה שהצדדים צריכים לשאוף לסיום התביעה בגישור.
היה וייקבע מגשר, הדבר לא יגרע מהתמשכות ההליך כאן, ולא ידחה את המועדים לשם כך. ב"כ הצדדים יודיעו תוך 7 ימים אם קיימת הסכמה לגישור, ואם כן מיהו המגשר המוסכם. היה ויסכימו לגישור אך לא לזהות המגשר, יוכלו להציע, תוך אותו פרק זמן, שמות ראויים. אם לא תהיה הסכמה בדבר זהות המגשר – ימונה מגשר על ידי בית המשפט.
4.נקבע לתזכורת פנימית ליום 9.7.2011, ולקדם משפט, לאחר שיוגש כתב הגנה וכן תשובה לבקשת ההצטרפות, וכן יחלוף הזמן להודעת "הסתלקות" של מי מן הקבוצה התובעת – ליום 5.10.2011 שעה 14:30.
5.ההודעה לחברי הקבוצה תבוצע באמצעות משלוח מכתבים רשומים לכתובתו של כל אחד מחברי הקבוצה, כפי שהיא רשומה בספרי הנתבעת. נוסח המכתב יוגש לאישורי בתוך 14 ימים, לאחר שיועבר לצד שכנגד תוך 7 ימים, וב"כ המבקשים יהיה רשאי להשיג עליו בתוך 7 ימים נוספים. ביחד עם נוסח המכתב יעביר ב"כ המשיבה רשימה של חברי הקבוצה וכתובת כל אחד מהם לפי הרשום בספרי המשיבה.
תזכורת פנימית נוספת לעניין זה, ליום 16.7.2011.
6.כתב הגנה ותשובה לבקשת ההצטרפות יוגשו עד 1.9.2011.
ניתנה והודעה היום א' תמוז תשע"א, 03/07/2011 במעמד הנוכחים.
אסתר שטמר, שופטת
הוקלד על ידי: גלית חיאק התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
