חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

להב נ' שותפות מוגבלת

: | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות חיפה
16646-11-10
19.9.2011
בפני :
רננה גלפז מוקדי

- נגד -
:
חיים להב
:
הוט טלקום שותפות מוגבלת
פסק-דין

פסק דין

התובע הזמין מן הנתבעת התקנת אינטרנט.

אין מחלוקת בין הצדדים כי ההזמנה בוצעה טלפונית ביום 14.10.10.

לטענת התובע, נקבע מועד ההתקנה ליום 20.10.10 ויום קודם לכן קיבל מסרון ובו מועד ההתקנה הצפוי. לטענתו, מסיבה שאינה ברורה לו, ולטענתו, על מנת לשווק לו חבילת שירותים נוספת, התקשר אליו נציג הנתבעת ערב קודם להתקנה ובין הצדדים התקיימה שיחה אשר הסתיימה בטונים צורמים.

חרף זאת, המתין התובע ביום המחרת למתקין מטעם הנתבעת, אך הוא לא הופיע.

בסופו של דבר, בוצעה הזמנה נוספת וההתקנה בוצעה ביום 24.10.10.

התובע עותר לפיצוי בגין אבדן זמנו ביום 20.10.10 בעת שהמתין, לשווא, למתקין מטעם הנתבעת וכן בגין עגמת הנפש שנגרמה לו בשל התנהלות הנתבעת.

הנתבעת מודה כי בוצעה הזמנה וכי מועד ההתקנה נקבע בסופו של דבר ליום 20.10.10. ביום 19.10.10, ערב ההתקנה, התקשר נציג הנתבעת אל התובע על מנת לוודא עימו את מועד ההתקנה, כחלק מנוהל הקיים אצל הנתבעת. התובע דיבר אל הנציג בגסות, תוך שימוש בקללות באופן שהובן על ידי הנציג כביטול ההתקנה.

התיק נקבע לדיון ליום 4.4.11. במועד זה, הובהר כי בידי הנתבעת קלטת שיחת הטלפון מיום 19.10.10. התובע ביקש את דחיית הדיון על מנת לשמוע את ההקלטה והצהיר כי אם יימצא כי הודיע בשיחה על ביטול ההתקנה, יחזור בו מתביעתו.

ביום 6.4.11 הגיש התובע הודעה לבית המשפט. התובע כתב כי האזין להקלטה ומאחר שלא שמע בה כל בקשה מצידו לביטול ההתקנה, עודנו עומד על תביעתו. התובע הביע התנצלותו "במיוחד", כך בהודעתו, בפני בית המשפט, בגין כך שקילל את נציג הנתבעת במהלך אותה שיחה. להודעתו, צירף התובע את הקלטת המדוברת.

בו ביום, לאחר שהאזנתי להקלטת השיחה, קבעתי התיק לדיון נוסף, כאשר בשולי ההחלטה, ולאור הקללות הבוטות שנשמעו במהלך השיחה, המלצתי לתובע לשקול את המשך ניהול התביעה.

היום, הופיעו הצדדים בפניי והשלימו טענותיהם.

אחר שמיעת טענות הצדדים, עיון בכתבי הטענות ובצרופות להם, וכן שמיעה חוזרת של הקלטת שיחת הטלפון מיום 19.10.10 בין התובע לבין נציג הנתבעת, הגעתי למסקנה כי דין התביעה להדחות.

מן הקלטת עולה בבירור כי הסיבה בעטייה יצר נציג הנתבעת קשר עם התובע ביום 19.10.10, יום קודם למועד שנועד להתקנה, היא תיאום ההתקנה. הדבר נלמד מדבריו של הנציג באותה שיחה, ובין היתר, מדבריו בפתח השיחה: "רצינו לעדכן בעניין ההתקנה מחר". בתגובה למשפט פתיחת השיחה האמור, נשמע התובע תוקף את הנציג בעניין מועד ההתקנה כאשר הוא טוען כי הובטח לו שמועד ההתקנה יוקדם ואילו הנציג משיב לתובע כי המועד המקורי היה אמור להיות 27.10.10 והוא הוקדם ליום 20.10.10.

רוב רובם של הדברים הנשמעים מפי התובע נשמעים בצעקות ובגידופים.

בין היתר, נשמעים הדברים הבאים:

הנציג:"אתה לא מוכרח לקחת התקנה אם אתה לא רוצה"

התובע: "אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך מטומטם"

הנציג:"על מה אתה מדבר? אל תגיד לי שקיללת אותי..."

התובע:"קוס אמא שלך יא בן זונה"

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>