כרמי נ' המוסד לביטוח לאומי

: | גרסת הדפסה
ב"ל
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
60576-10-10
13.3.2011
בפני :
מיכאל שפיצר

- נגד -
:
אברהם גד כרמי
:
המוסד לביטוח לאומי
החלטה

החלטה

1.עניינה של תביעה זו היא טענתו של התובע כי קצבת הזקנה המשולמת לו, ושהוא זכאי גם לתוספת ותק, משולמת מכוח החלטת רשמת ההוצאה לפועל לשתי זכאיות.

2.התובע לדבריו סבור כי בסיס הגמלה שהוא מקבל מהמל"ל הוא נמוך ממה שצריך היה להיות, ומבדיקתו בפער שבין הסכומים שצריך היה לקבל לסכומים ששולמו לזכאיות במסגרת תיק ההוצל"פ נוצר לזכותו פער של כ- 58,000 ₪.

3.המל"ל הגיש תע"צ המפרטת את אופן התשלום, תע"צ ערוכה ע"י הגב' זהבה בן עמי, המפרטת את שיעור החלוקה באחוזים, בין הגב' כרמי לגב' פיסינגר אולם אין התייחסות כלשהי לסכומים.

4.אשר על כן, יגיש המל"ל תע"צ חדש, המתייחס לתקופה של חודש בחודשו החל מ-6/03 ועד היום, ערוך כדלקמן:

א.טור ראשון – סכום הזכאות לגמלה של התובע.

ב.טור שני – הסכום ששולם לגב' רחל כרמי (והאחוז מתוך הגמלה).

ג.טור שלישי – הסכום ששולם לגב' חנה פיסינגר (והאחוז מתוך הגמלה).

5.תע"צ תוגש עד ליום 15/5/11 וזאת תועבר במישרין לתובע.

6.עיון 16/5/11.

ניתנה והודעה היום ז' אדר ב תשע"א, 13/03/2011 במעמד הנוכחים.

מיכאל שפיצר, שופט

נשיא

הוקלד על ידי: רינת אברגיל התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>