יהב 2006 שרותי כח אדם בע''מ נ' מכלוף ואח'
|
תא"מ בית משפט השלום חיפה |
10909-10-09
1.6.2010 |
|
בפני : אהרון ורבנר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: יהב 2006 שרותי כח אדם בע''מ |
: 1. טלי מכלוף 2. נסים מכלוף |
| פסק-דין | |
פסק דין
1.הישיבה נקבעה להיום בשעה 10:30 והשעה כעת 11:10 והנתבעים ובא כוחם לא הופיעו, ובית המשפט שוכנע כי ב"כ הנתבעים קיבל הודעה כדין על קיום הישיבה היום, כך עולה מדברי ב"כ התובעת שפורטו לעיל וכך עולה מעיון במחשב בית המשפט ובו מצויין כי החלטתי מיום 17.12.09 נמסרה בכתובת ב"כ הנתבעים הן לביתו בכפר קרע והן למשרדו בחדרה ביום 28.12.09 בפקס.
בהעדר הופעת הנתבעים ובא כוחם, זכאית התובעת ליטול פסק דין.
2.לענין טענת הסמכות המקומית – הרי לאחר העיון בתצהירי התובעת, ובהסכם ההתקשרות שצורף לתביעה, ובו מצויינת כתובת התובעת בחיפה, ובנוסף הכתובת לקיום ההתחייבות היה בחדרה, אני מחליט כי הסמכות המקומית נתונה לבית המשפט השלום בחיפה.
3.לאחר העיון בתביעה, במסמכים שצורפו לה, ובשני תצהירי העדות הראשית, ובמסמכים שצורפו להם, שוכנעתי כי מדובר בסכום שמפורט כולו בדף החשבון מיום 17.8.09 שצורף לתביעה.
4.מעבר לנדרש ובשלב זה, כטענה שטרם הובררה כראוי בהעדר הנתבעים, הרי לכאורה שתי טענות ההגנה שהעלו הנתבעים הינן חלשות ביחס לסכום הנתבע.
הראשונה – הטענה שהשיק זוייף, גם אם היא נכונה, אין בה כשלעצמה לסתור את חשבון החוב ועל הנתבעים היה להוכיח שדף החשבון אינו נכון.
השניה – טענת הקיזוז לכאורה שמעלים הנתבעים, בסעיף 13 ד' לכתב ההגנה ואילך, הינה כללית ביותר, ואין בה שום אינדיקציה לנזק כספי שניתן להעריכו שנגרם לכאורה לנתבעים ושנכון לקזזו.
דהיינו, לפי החומר המצוי היום בתיק בית המשפט, זכאית התובעת לקבל את מלוא הסכום הנתבע, וזאת בנוסף לעובדה שהנתבעים ובא כוחם לא הופיעו לדיון.
5.אשר על כן אני מחליט כדלהלן:
א.הנתבעים ביחד ולחוד ישלמו לתובעת את הסך של 19,127.60 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה למדד וריבית חוקית, החל מיום 31.7.09 ועד ליום התשלום בפועל.
ב.כמו כן ישלמו הנתבעים ביחד ולחוד לתובעת את האגרה הראשונה ששולמה בסך של 337 ₪, ובנוסף שכ"ט עו"ד בסך 3,000 ₪ + מע"מ.
סכומים אלו ישולמו תוך 30 יום מהיום, שאם לא כן ישאו הפרשי הצמדה וריבית חוקית החל מהיום ועד יום התשלום בפועל.
המזכירות תשלח העתק פסק הדין לב"כ הנתבעים לשתי הכתובות המצויינות במחשב בית המשפט.
ניתנה והודעה היום י"ט סיון תש"ע, 01/06/2010 במעמד הנוכחים.
אהרון ורבנר , שופט
הוקלד על ידי: צביה טולדנו התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|