י.ע.ר שווק (ע.א.ש) בע"מ ואח' נ' המגדלים אעבלין (ניהול) בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום חיפה
5425-01-13
6.3.2013
בפני :
יואב פרידמן

- נגד -
:
י.ע.ר שווק (ע.א.ש) בע"מ
:
המגדלים אעבלין (ניהול) בע"מ
החלטה

החלטה

בקשה לדחיית מועד:

המועדים הפנוים הסמוכים הנם במשורה ו 19.3 אינו אחד מהם. לא אכפה מועד נוח למבקשת שכבר ידוע מראש שאינו מתאים לצד השני, ולמותר לציין שבעל דין שטוען שהענין בהול ורוצה מועד דיון דחוף , ועוד לאחר שלא התייצב למועד דיון שנקבע אכן בדחיפות, צריך להעדיפו כאשר הוא זוכה לו, על פני אילוצים אחרים . זאת ככל שאין מדובר במניעה אובייקטיבית כגון נסיעה לטיפול רפואי דחוף או מי שכבר מצוי בחו"ל (והענין לא פורט ברורות, כפי שנדרש בבקשה כזו: מתי הנסיעה? מתי החזרה? ). אפילו מצב רפואי נמשך לא יצדיק תמיד דחיה או אי התיצבות ככל שאין מדובר במניעה אובייקטיבית אמיתית (ראה למשל באנאלוגיה רע"א 6905/11 ).

אם דחוף - יש להחליט מה סדר העדיפויות. הרי ברי שככל שייקבע מועד סמוך כפי שהתבקש, רבה יותר הסבירות שיפול על אילוצים קודמים בזמן של בע"ד. וביחס לב"כ ודיונים קודמים שנקבעו לו - במשרד ב"כ המבקשת יותר מעו"ד אחד. גם אם עו"ד צח הוא עוה"ד המטפל - ראה ההערה הקודמת כאשר יש להתחשב גם באילוצי יומנו של ביהמ"ש ולא לצפות שיתאים עצמו בכל פעם לדרישות משתנות (מועד רחוק - לא טוב שהרי מתבקש מועד סמוך; מועד סמוך - לא מתאים) .

אנסה להתחשב במבקשת עד כמה שניתן, אך היא והמשיבה יתאימו יומנם ליומן ביהמ"ש לאחד מן התאריכים שאפרט להלן, שעל התאמת אחד מהם יודיעו הצדדים בתוך 24 שעות, לאחר תיאום: 14.3.13 - התאריך שנקבע - בשעה 13:30 ( מועד ושעה שצוינו במכתבו של עו"ד צח שמוען לחברו כאחד המועדים המתאימים); ניתן גם יום קודם - בכל שעה עד 13:30 אם יתאים בכל זאת ליומן ב"כ המשיבה; 2.4.13 שעה 12:00 ; 3-4/4 שניהם החל מ 12:30; 14.4 - 8:30; 5.5 שעה 9:00.

יצוין שככל שיש צורך בחקירות - הרי מדובר בסעד זמני ולא בניהול התיק העיקרי והחקירה תוגבל בהתאמה עד חצי שעה למצהיר; להסרת ספק כל עוד לא ניתנה החלטה אחרת עומד המועד שנקבע בעינו.

ניתנה היום, כ"ד אדר תשע"ג, 06 מרץ 2013, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>