חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

טרקלין חשמל בעמ נ' שאהין

: | גרסת הדפסה
ת"ט
בית משפט השלום עפולה
2957-10-08
4.2.2010
בפני :
ג'מילה ג'בארין כליפה

- נגד -
:
אניס שאהין
:
טרקלין חשמל בעמ
החלטה

החלטה

בפני בקשת המבקש לעיכוב הליכים .

בית המשפט המחוזי בנצרת נתן ביום 11/1/2010 צו לכינוס נכסי החייב בתיק זה והכונס הרשמי מונה ככונס לנכסיו.

לפיכך ולאור הוראות הדין אני מורה על עיכוב הליכים כלפי המבקש וביטול מועד הדיון הקבוע.

ראיתי לנכון להביא לידיעת הנושים סע" 20 (א) לפקודת פשיטת הרגל הקובע כדלקמן:

"משניתן צו כינוס יהיה הכונס הרשמי שליד בית המשפט הכונס של נכסי החייב, ומכאן ואילך, ובאין הוראה אחרת בפקודה זו , לא תהיה תרופה לנושה נגד חייב לו חוב בר תביעה , ולא יפתח שום נושה בתובענה או הלכיים משפטיים אחרים, אלא ברשות בית המשפט ובתנאים שייראה לקבוע"

המזכירות תמציא החלטה זו לב"כ הצדדים.

ניתנה היום, כ' שבט תש"ע, 04 פברואר 2010, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>