- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
טזנו נ' סלימן
|
דמ"ר, דמ"ש בית דין אזורי לעבודה חיפה |
16653-06-10,16676-06-10
20.9.2010 |
|
בפני : עדנה קוטן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: ברקאו טזנו |
: חגי סלימ |
| החלטה | |
החלטה
לאור הודאת הנתבע ביתרות הזכות המגיעות לתובעת בגין פיצויי פיטורין והבראה, כמפורט לעיל בפרוטוקול זה, ולאור הסכמתו להפקיד יתרות אלו תוך לא יאוחר מ- 15 ימים מהיום בחשבון הבנק של התובעת, הנני מחייבת את הנתבע להפקיד את הסכומים כאמור תוך 15 ימים מהיום, באין כל מחלוקת לגבי זכאות התובעת לסכומים אלה.
בנוסף יעביר הנתבע לתובעת, אף זאת תוך לא יאוחר מ- 15 ימים מהיום, הוראה לחב' ביטוח כלל לשחרור כל הכספים שהצטברו לזכות התובעת בקופת מיטבית עתודות כתוצאה מהפרשות שביצע הנתבע לזכות התובעת בתקופת עבודתה.
אישור זה ישלח לפי הכתובת רח' הצפירה 11/15 פרדס חנה כרכור 37022.
התובעת תודיע לבית הדין בכתב תוך 30 ימים מהיום, האם הופקדו הסכומים הנ"ל בחשבון הבנק שלה והאם מסכימה היא למחיקת התביעה בתיק זה לאחר ההפקדה כאמור או שמא נותרה תביעה בתיק זה.
תשומת לב התובעת למסמך שצורף על ידה לכתב תביעתה בדבר סכומים שהצטברו לזכותה בחב' הביטוח כלל (קרן מיטבית עתודות).
בזמן שהוקצב כאמור לבדיקתה, תוכל התובעת לבדוק איפוא גם בחב' כלל כי הסכומים אכן הופקדו שם ובבואה להגיש הודעתה לבית הדין תביא איפוא התובעת גם סכומים אלה בחשבון.
על התובעת להיוועץ בהסתדרות בטרם מתן הודעתה לבית הדין וככל שנותרה לטענתה יתרה כלשהי, על התובעת לפרט בהודעתה בכמה מסתכמת ההיתרה, האם מדובר ביתרת פיצויים או ביתרת הבראה, מהו הבסיס לטענתה, כמו גם הבסיס לחישוב הסכומים הנותרים ככל וכך ודרך חישובם.
עותק ההודעה יועבר במישרין ובו זמנית לנתבע.
התיק יובא בפני עם קבלת ההודעה ולכל המאוחר בחלוף 35 ימים מהיום ואזי תינתן החלטה בדבר המשך ניהולו של הליך זה ככל ויהא בו עוד צורך.
במידה ובחלוף 35 ימים מהיום לא תמצא הודעת התובעת בתיק בית הדין יתפרש הדבר כהודאה מטעמה, כי קיבלה את כל המגיע לה בגין תביעתה בתיק זה וכי ניתן למחוק את התביעות.
ניתנה והודעה היום י"ב תשרי תשע"א, 20/09/2010 במעמד הנוכחים.
עדנה קוטן, שופטת
הוקלד על ידי: אלונה זרגריאן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
