חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

חסן מתוואלי ואח' נ' שיך עומר

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום ירושלים
43076-10-10
22.12.2011
בפני :
תמר בר-אשר צבן

- נגד -
:
1. סמיחה מחמד חסן מתוואלי
2. מוחמד צ אדק יוסף מתוו א לי
3. עלי יוסף מת ווא לי
4. ע י מאד יוסף מתוו א לי
5. עאדל יוסף מתוואלי
6. עליה יוסף מתוו א לי
7. עאידה יו ס ף מתוואלי

:
עבד א - רזאק שי ח עומר
החלטה

החלטה

לאחר עיון בכתבי הטענות, בתגובת התובעים (מיום 12.12.2011) ובתשובת הנתבע לתגובה (מיום 22.12.2011), אני סבורה שאין עילה לדחיית התביעה על הסף מחמת מעשה בית-דין, בכפוף לכך שהעילה של אי תשלום דמי שכירות יכולה להתייחס רק לתקופה שלאחר התקופה שביחס אליה ניתן פסק הדין בת"א 2774/05. שתי העילות האחרות, שעניינן נטישת הנכס והריסתו, הן לכאורה, עילות חדשות ולפיכך אין מניעה לבררן במסגרת התובענה הנדונה.

2.לאור מסקנה זו וכדי לייעל את ההליכים, לעת הזו תבוטל ישיבת קדם המשפט שנקבעה ליום 22.1.2012.

יוער כי בהתאם להחלטה מיום 5.10.2011, זה מכבר היה על הצדדים להשלים את ההליכים המקדמיים (גילוי ועיון במסמכים ומתן תשובות לשאלונים).

3.העדויות הראשיות של הצדדים ועדיהם בתיק זה, לרבות חוות דעת מומחים, אם יש כאלה, יוגשו בתצהירים.

לתצהירים יצורפו העתקים של כל מסמך שכל צד מבקש להגיש.

4.הדברים שיובאו בתצהירים והמסמכים שיצורפו אליהם כאמור, יחשבו כקבילים, כל עוד לא תהיה לכך התנגדות של הצד שכנגד. אם תהיה התנגדות, יחליט בית המשפט לאחר שמיעת באי כוח הצדדים.

5.אם לא יעלה בידי מי מהצדדים להגיש תצהיר מטעם אחד מעדיו, יגיש בקשה מתאימה בצירוף תצהיר שיכלול את פרטי העד, את נושא עדותו ואת הסיבה לכך שלא ניתן היה להגישה בתצהיר, כולל הניסיונות והפעולות שנעשו בקשר לכך.

6.כל אחד מהמצהירים יתייצב לחקירה נגדית על תצהירו במועד שייקבע לשמיעת ההוכחות, אלא אם כן הצד שכנגד יודיע שהוא מוותר על חקירתו.

7.תצהירי עדות ראשית מטעם התובעים יוגשו עד יום 2.2.2012.

תצהירי עדות ראשית מטעם הנתבע יוגשו עד יום 15.3.2012.

הצדדים יגישו את תצהיריהם במקביל לבית משפט ולצד שכנגד.

בעל-דין המגיש תצהירים שהיקפם עולה על עשרים עמודים, לרבות נספחי התצהירים, יגיש במקביל עותק נייר כרוך ומסומן של תצהיריו. עותק הנייר יימסר במישרין במזכירות בית המשפט (ולא בקבלת קהל), לידי הגב' לירון אדרי.

8.התיק יובא לעיוני לאחר הגשת תצהירי הצדדים לשם קביעת המשך ההליכים.

ניתנה היום, כ"ו כסלו תשע"ב, 22 דצמבר 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>