חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

חלמיש חברה ממשלתית עירונית לדיור לשיקום ולהתחדשות שכונות בתל-אביב יפו נ' לוי ואח'

תאריך פרסום : 07/05/2013 | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
4962-10-09
23/04/2013
בפני השופט:
עידית ברקוביץ

- נגד -
התובע:
חלמיש חברה ממשלתית עירונית לדיור לשיקום ולהתחדשות שכונות בתל-אביב יפו
הנתבע:
1. רחל לוי
2. אהרון לוי

פסק-דין

פסק דין

בדיון מיום 24.9.12 הועלתה בפני הצדדים הצעה, אשר פרטיה נרשמו לפרוטוקול (להלן: "ההצעה").

לאחר הדיון הגישו הצדדים הודעות בדבר הסכמתם להצעה ובהחלטה מיום 27.9.12 ניתן תוקף של החלטה להסכמת הצדדים המקבלים את ההצעה. (להלן: "הסכמת הצדדים").

על יסוד הסכמת הצדדים, ולאחר שעיינתי ביסודיות בחומר שבפני, לרבות בסיכומים מטעם הצדדים, הריני קובעת כדלקמן:

הסכמת הצדדים המקבלת את ההצעה כפי שנרשמה בפרוטוקול מיום 24.9.12 , מהווה חלק בלתי נפרד מפסק הדין.

בהתייחס לתביעת הפינוי -

באשר לדירה בקומה התחתונה ( קומה א'):

על הנתבעים לפנות את הדירה נשוא התביעה הנמצאת בקומה א' ברח' רשפים 8, תל אביב-יפו, הידועה כחלק מחלקה 152 בגוש 6135 (להלן: "דירה מס' 1") ולהחזירה לתובעת נקיה מכל אדם וחפץ. ( להלן: "פסק הדין לפינוי דירה מס' 1").

באשר לדירה בקומת הגג: ניתן פסק דין ביום 22.12.11 והוא עומד בעינו.

בהתייחס לתביעה הכספית

הריני מחייבת את הנתבעים, יחד ולחוד, לשלם לתובעת, בגין שתי הדירות נשוא התביעה, סך כולל של 100,000 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית ממועד הגשת התביעה (11.10.09) ועד לתשלום בפועל (להלן: "החוב הפסוק").

חרף האמור, הריני מורה, כי בכפוף לתשלום סך של 50,000 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית ממועד הגשת התביעה (11.10.09) ועד לתשלום בפועל (להלן: "הסכום המופחת"), לא ייאכף פסק הדין לפינוי דירה מס' 1 והחוב הפסוק ייחשב כמסולק.

לענין אופן התשלום-

ביום 21.1.13 הודיעו הנתבעים כי ניתן להם אישור לרכישת דירה מס' 1, בכפוף לסילוק חובותיהם. (להלן: "הודעת הנתבעים"). עוד צוין בהודעת הנתבעים , כי בפני הנתבעים "עומד סד זמנים דחוק של 6 חודשים, החל מיום מתן הודעת הוועדה הבין משרדית, להסדרת חובם ורכישת הנכס האמור" (סעיף 5 להודעת הנתבעים).

לאור הודעת הנתבעים, יודיעו הצדדים, בתוך 10 ימים, האם עדיין רלוונטית הסכמתם לפיה מבוקש כי בית המשפט ייתן הוראות לעניין אופן פריסת התשלום (סעיף 2 להסכמת הצדדים).

למניעת ספק יובהר, כי חיוב התשלום על פי פסק דין זה, הינו בנוסף לדמי השכירות החודשיים שעל הנתבעים לשלם לתובעת.

כל צד יישא בהוצאותיו.

ניתן היום, י"ג אייר תשע"ג, 23 אפריל 2013, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ